Over mij

Leuk dat je terecht bent gekomen op By Isabelle! Mijn blog begon als een beautyblog, maar is langzaamaan geëvolueerd naar een plek waar ik alles kan plaatsen wat ik graag wil delen.

Mijn naam is Isabelle en ik ben nu 29. Begin 2013 ben ik moeten stoppen met werken omdat ik heel veel pijn kreeg, ik kreeg de diagnose Fibromyalgie, ziekte van Crohn en Chronische migraine. Omdat ik plots een veel minder actief leven had, ging op zoek naar iets nieuws waar ik plezier uit kon halen. En dat werd uiteindelijk na wat proberen en zoeken deze blog!

Veel leesplezier en vergeet me niet te volgen op Instagram & Facebook voor meer updates!

xx. Isabelle

7 reacties

 1. Hey Isabelle,

  Ik wist helemaal niet dat je nog een extra blog had met receptjes, superleuk! Ga ik vast eens kijken om inspiratie op te doen 🙂
  Minder leuk is dat je zo moet opletten met wat je doet om geen pijn te krijgen.. Lijkt me vervelend, maar ik heb respect voor de manier waarop je er mee omgaat! Ik heb maandag namelijk helemaal niets gemerkt, je kwam gewoon vrolijk over 🙂
  Ook heel leuk van het dierenvriend-gedeelte. Ik herken me hier volledig in en heb ook paardgereden en altijd veel huisdieren gehad. Zalig dat je dat ook hebt, haha. Welke huisdieren heb je momenteel?
  En ik ben trouwens ook altijd Harry Potter fan geweest, maar ik heb (nog) geen Pottermore! Misschien een ideetje om eens aan te maken 😉

  Liefs,
  Jozefien

  1. Hey Jozefien!
   Ja, ik laat niet zo snel zien wanneer ik pijn heb. Ik kan er ook meer van genieten als ik vrolijk doe. Achteraf heb ik wel 2 dagen veel last gehad en in bed gelegen. Maar ik vond de meeting zo fijn, dus dan neem ik dat er bij 🙂
   We hebben nu alleen een konijn als huisdier, ze loopt hier vrolijk rond altijd. Meer huisdieren gaat nu niet omdat we in een appartement wonen.
   Pottermore is trouwens wel een aanrader als je meer over de boeken te weten wil komen en bijkomende verhalen wil lezen over vanalles en nog wat!
   Het was leuk je te ontmoeten maandag! Zeker voor herhaling vatbaar 😉

   1. Is inderdaad een hele goede manier om ermee om te gaan 🙂
    En ik kan me voorstellen dat huisdieren op een appartement niet zo heel erg handig is; maar wel fijn dat je toch een konijntje hebt!
    Ik ga direct eens op Pottermore kijken, bedankt voor de tip!

    Het was inderdaad een leuke ontmoeting 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.