Over mij

2015-in-vogelvlucht-5

Hallo, ik ben Isabelle, 26 jaar oud (28.06.1990) en ik woon samen met mijn vriend, Bart, en een heel ondeugend konijn, genaamd Baptiste, in een appartement in Tienen, België. Ik en mijn vriend zijn 7 jaar samen en ik zou me geen leven zonder hem meer kunnen voorstellen!

Ik heb er een studie Opvoeder-Begeleider opzitten en heb ook een tijdje in deze sector gewerkt als animatrice in een Woonzorgcentrum. Ik heb deze job altijd heel erg graag gedaan, maar doordat ik eind 2012 ziek werd, is het voor mij op dit moment jammer genoeg niet haalbaar om te gaan werken.
Ik heb de ziekte van Crohn sinds eind 2012 waarvoor ik nu om de 6 weken in het ziekenhuis Remicade krijg via een infuus. Rond dezelfde tijd dat ik last begon te krijgen van mijn buik, kreeg ik spier- en gewrichtspijn, ik was altijd uitgeput, kon me niet concentreren… Het heeft 3 jaar geduurd voordat ik de diagnose fibromyalgie kreeg. In de loop van die 3 jaar kreeg ik meer pijn en meer bijkomende klachten, waardoor ik nu steeds erg beperkt ben in wat ik kan doen op een dag.

Ik ben een heel groot dierenliefhebber. Het liefst had ik een hele kinderboerderij, maar dat zijn dromen voor later. Ik ben vooral gek van paarden en heb ook een paar jaar dressuurwedstrijden gereden. Maar door de pijn ben ik jammer genoeg een hele tijd moeten stoppen met rijden. Sinds februari ben ik weer begonnen met paardrijden, al is dit nog heel rustig aan.
Ik heb ook 2,5 jaar een eigen pony gehad, Schimmeltje. Ik heb met haar leren rijden in de manege en toen de manege sloot, heb ik haar overgenomen. Ze heeft nog 2,5 jaar bij mijn grootouders op een prachtige wei kunnen genieten van een welverdiend pensioen en veel verwennerij. 19 mei 2015 heb ik haar jammer genoeg moeten laten inslapen en ze wordt nog elke dag heel erg gemist.

Miel 129

wpid-img_20150510_200726.jpg

Ik lees al een hele tijd heel wat blogs met veel plezier en dit zorgde ervoor dat ik zelf ook ben gaan bloggen! Ik begon deze blog met de naam Lifestyle Isabelle, maar deze paste niet meerecht bij de inhoud van mijn blog die toch vooral over beauty gaat. Daarom koos ik ervoor om de naam te veranderen toen ik een eigen domein nam, By Isabelle. En dus kan je mijn blog nu terugvinden op byisabelle.be! Ik ben echt heel erg trots dat ik deze stap heb genomen!
Er komen elke week nieuwe artikels online, waarin ik schrijf over beauty, lifestyle of fashion!

Veel leesplezier en laat zeker een reactie achter!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

7 reacties

 1. Hey Isabelle,

  Ik wist helemaal niet dat je nog een extra blog had met receptjes, superleuk! Ga ik vast eens kijken om inspiratie op te doen :)
  Minder leuk is dat je zo moet opletten met wat je doet om geen pijn te krijgen.. Lijkt me vervelend, maar ik heb respect voor de manier waarop je er mee omgaat! Ik heb maandag namelijk helemaal niets gemerkt, je kwam gewoon vrolijk over :)
  Ook heel leuk van het dierenvriend-gedeelte. Ik herken me hier volledig in en heb ook paardgereden en altijd veel huisdieren gehad. Zalig dat je dat ook hebt, haha. Welke huisdieren heb je momenteel?
  En ik ben trouwens ook altijd Harry Potter fan geweest, maar ik heb (nog) geen Pottermore! Misschien een ideetje om eens aan te maken 😉

  Liefs,
  Jozefien

  1. Hey Jozefien!
   Ja, ik laat niet zo snel zien wanneer ik pijn heb. Ik kan er ook meer van genieten als ik vrolijk doe. Achteraf heb ik wel 2 dagen veel last gehad en in bed gelegen. Maar ik vond de meeting zo fijn, dus dan neem ik dat er bij :-)
   We hebben nu alleen een konijn als huisdier, ze loopt hier vrolijk rond altijd. Meer huisdieren gaat nu niet omdat we in een appartement wonen.
   Pottermore is trouwens wel een aanrader als je meer over de boeken te weten wil komen en bijkomende verhalen wil lezen over vanalles en nog wat!
   Het was leuk je te ontmoeten maandag! Zeker voor herhaling vatbaar 😉

   1. Is inderdaad een hele goede manier om ermee om te gaan :)
    En ik kan me voorstellen dat huisdieren op een appartement niet zo heel erg handig is; maar wel fijn dat je toch een konijntje hebt!
    Ik ga direct eens op Pottermore kijken, bedankt voor de tip!

    Het was inderdaad een leuke ontmoeting 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge