FEBRUARI WRAP-UP

Het is al 2 maart vandaag, weer een maand voorbij! Februari was niet de makkelijkste maand voor mij, mijn lichaam had er niet veel zin in en heeft wel wat afgezien de laatste weken.

De eerste weken van februari heb ik meer tijd (en centjes, haha) dan ik durf toegeven besteed aan het uitzoeken en bestellen van zaadjes voor onze moestuin. Heb ik 10 nieuwe soorten chilipepers en nog meer soorten tomaten en heel veel bloemen gekocht? Zeker wel. Waar ik ze uiteindelijk allemaal ga moeten zetten is een andere vraag.
Ik vind het altijd heel moeilijk om te moeten wachten tot ik eindelijk kan beginnen zaaien! En dan wordt het nog moeilijker om te moeten wachten tot 15 mei voor het meeste buiten mag! Maar half februari kon ik dan toch beginnen met aubergines, pepers, paprika’s en tuinbonen zaaien. Eindelijk!! Ondertussen is bijna alles al goed uitgekomen en de tuinbonen zijn zelfs al naar buiten verhuisd. Mijn plantbabies waren elke dag een echt lichtpuntje de afgelopen maand.

In februari was het natuurlijk ook Valentijn. Bart en ik zijn gewoon thuis gebleven en keken samen een film. We kozen voor Pacific Rim, superromantisch, I know, haha. Maar een goeie Sci-Fi film is gewoon ons ding. Toen Bart hem uitgekozen had, was ik eerst wel bang dat ik een of andere film met boten zou moeten kijken. Bart heeft eens goed gelachen toen ik dat zei, haha. Het is dus met grote aliens he. En grote robots ook. En Idris Elba doet er in mee. (tot zover mijn review van Pacific Rim)

Ik had deze maand ook een afspraak bij de kapper en nu heeft mijn haar weer een mooi paars kleurtje. Die dag liet ik ook weer een nieuwe piercing bij zetten en erna had ik afgesproken met Leen. We volgen elkaar al jaaaaaren, nog van de tijd van onze oude blogs en sturen elkaar vele berichtjes via instagram. Het was dus hoog tijd om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten! We gingen ’s avonds iets eten bij Het Strand in Leuven (dikke aanrader!). Ik was uiteindelijk te vroeg nadat ik me al uren aan het opjagen was dat ik te laat ging zijn. Mij opjagen zonder dat het nodig is, is toevallig een van mijn specialiteiten. Maar doordat ik te vroeg was, had ik wel tijd om nog even te lezen en een pintje te drinken, dus ik was toch iets meer ontspannen tegen dat Leen er was.

Mijn leuke uitstapje in Leuven heeft me wel wat gekost. Ik lag erna dagen plat omdat ik verschrikkelijk veel pijn had aan mijn bekken en onderrug. Ik kon niet meer rechtzitten en als ik moest rechtstaan liep ik als een oud vrouwtje rond. Zelfs als ik plat lag met kussens onder mijn benen en pijstillers had genomen, had ik nog zo veel pijn dat ik ervan moest huilen. Bart heeft goed voor mij gezorgd en veel rust en een paar behandelingen bij de kinesiste later, gaat het gelukkig weer beter.

En dan ben ik de maand nog goed geΓ«indigd door ziek te worden, haha. Mijn gezondheid deed het niet zo goed in februari! Dus nu lig ik met vele dekentjes in de zetel, drink ik sloten thee, kan ik een hele vuilzak vullen met mijn zakdoekjes en kijk ik samen met Baptiste livestreams terug die ik gemist heb.

Ik keek (alleen of samen met Bart) Vikings, Legends of Tomorrow, Black Mirror en The Good Place. Ik las Oudste van Christopher Paolini uit en begon aan het volgende boek in de serie, Brisingr. Tussendoor begon ik ook Into the Wild te lezen. Verder luisterde ik voornamelijk naar True Crime Garage en een (voor mij) nieuwe true crime podcast, Dark Poutine.

Op de blog kwamen de afgelopen maand 3 posts online:

Hoe was februari voor jou? Wat heb jij gedaan, gezien, gelezen, … ?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.