Snapshots 2016 #10

image

☆ Maandag had ik weer kine. Normaal is het elke week, maar nu was het 2 weken geleden. Ik had heel veel pijn aan mijn schouder en dit werd losgemaakt, maar het hielp jammer genoeg niet echt.

☆ Dinsdagochtend moest ik al heel vroeg in het ziekenhuis zijn voor een consultatie en mijn infuus.

☆ Na meer dan 4 uur ziekenhuis kwam ik doodmoe en met migraine thuis. En er stonden verse bloemen! Zo lief van mijn vriend!

☆ Na mijn infuus voelde ik me weer heel slecht zoals altijd, maar donderdag was het toch al iets beter. Onze onderbuurman was jarig en ik bakte appelcupcakes. Ik maakte er extra voor mijn opa ook, want hij was terug thuis van het ziekenhuis.

☆ Donderdag gingen we dus nog bij mijn grootouders op bezoek. Met mijn opa gaat alles goed. Er was niets ergs aan de hand gelukkig.

☆ Vrijdagavond had ik afgesproken met Lise. We gingen lekker eten bij La Cantina en daarna nog iets drinken bij Bar Nine. Altijd leuk om eens goed te kunnen praten.

☆ Koffie! Vroeger dronk ik bijna elke dag koffie, maar nu eigenlijk bijna niet meer omdat het niet goed is voor mijn maag en voor mijn hoofdpijn. Maar het is zo lekker!! Dus soms kan ik er gewoon niet aan weerstaan.

☆ Zaterdagavond hadden Bart en ik afgesproken met enkele ex collega’s van Bart om iets te gaan eten. We gingen bij Tiens! waar ze zoals altijd weer supervriendelijk waren. En ik en Lotte proefden hun nieuwste gin!

☆ Vandaag had ik weer erg veel pijn. Maar er was gepland om te gaan paardrijden en dit wou ik niet afzeggen. Ik ben blij dat ik geweest ben, maar het ging echt niet goed jammer genoeg. Toen ik thuiskwam heb ik me nog met veel moeite gedouched en dan heb ik tot de avond in bed gelegen want ik had echt heel veel pijn… Morgen hopelijk weer een betere dag!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Ja, de ene week voel ik me al wat beter dan de andere… Maar ik probeer wel leuke dingen te blijven doen inderdaad, dit is zo belangrijk, anders ga ik me niet alleen fysiek, maar ook mentaal slecht voelen en dat wil ik niet natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.