Snapshots 2016 #15

image

Een beetje later dan normaal, maar vandaag laat ik jullie zien hoe de afgelopen week er voor mij uit zag.

☆ Maandag ging ik met mijn zus in de voormiddag naar Leuven. We aten ’s middags bij de Loving Hut Veganerie wat echt super lekker was!!

☆ Ik kocht een aantal basics bij H&M. De shoplog staat al online.

☆ Toen ik thuiskwam lag er een pakketje op de trap. Mijn bulletjournal is bijna vol en vanaf volgende maand heb ik er een nieuwe nodig. Dus ik bestelde 2 Leuchtturm 1917 schriften.

☆ Game Of Thrones. Ik heb alles opnieuw gekeken samen met Bart die het nog niet eerder zag. We moeten het laatste seizoen nog, dus dat wordt bingewatchen voordat het nieuwe seizoen uitkomt!

☆ Throwback naar 3 jaar geleden in Londen.

☆ Donderdagavond kwamen Lotte en Sam langs. De mannen keken basket en ik en Lotte boekten een huisje in de Ardennen voor een weekendje weg begin juni!

☆ Zondag ging ik onverwacht met mijn broer, schoonzus, neefje en zus mee naar de zee. Mijn grootouders gaan er elk jaar voor 3 weken op vakantie en we gingen hun bezoeken. Ik maakte me op in de badkamer zodat Bart kon uitslapen. Om 9u nam ik de trein naar Brussel en van daar gingen we allemaal samen met de auto richting Nieuwpoort.

☆ Het was zo leuk om samen aan de zee te zijn en we hadden geluk met het weer!

☆ ♡♡♡

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Heerlijk zo van die onverwachte uitstapjes! En naar zee dan nog! <3
    Het lief is al begonnen met kijken naar GoT (ik weet niet eens of dat een officiële afkorting is want ikzelf volg de serie dus niet) en kwam al direct af met een gigantische spoiler van formaat (want ik las ooit het eerste boek en wil graag de rest van de serie lezen en als er nu één personage was dat ik had onthouden.. enfin).
    LJ heeft laatst dit geschreven…#projectmezelf: update aprilMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.