SNAPSHOTS 2016 #19

image

☆ Een soort van behind the scenes foto van toen ik aan het What’s In My Bag artikel bezig was. Op mijn knieën foto’s aan het nemen in de living.

☆ Ik kreeg vorige week vrijdag een steek/beet van iets op mijn knie. Eerst werd het heel dik en warm en pijnlijk. Begin deze week nam de zwelling af en werd het paars-blauw. Nu zie je het bijna niet meer en de pijn is gelukkig ook minder aan het worden…

☆ Woensdag kreeg ik plots telefoon van mijn meter en opa. Ze waren in de buurt en vroegen of ik mee wou gaan lunchen! Superleuk natuurlijk want woensdag was het nog prachtig weer!

☆ Ik doe mee aan de Demak’Up Detox Water Challenge. Ik probeerde een recept voor fruitwater en een gezichtsmasker uit. Het artikel hierover komt morgen online.

☆ Ik herontdekte de Game Boy weer en speelde Pokémon. Jammer genoeg is de Game Boy het wel echt aan het begeven en ik ben dus op zoek naar een andere.

☆ Ik bestelde 2 kleedjes voor het huwelijk van mijn broer. Ik ben een van de bruidsmeisjes en we moesten een kleedje kopen binnen een bepaald kleurenschema. Op instagram vroeg ik welk kleedje jullie het mooist vonden en iedereen zei het rechtse. Maar toch ga ik waarschijnlijk voor het linkse. De kleur is perfect en heel zomers. En het kleed is lekker feestelijk, strapless en met een mooie volle rok die achteraan langer is.

☆ Vrijdag ging ik in de namiddag langs bij mijn grootouders. Mijn zus en haar vriend waren er ook. Het was de laatste dag mooi weer deze week en dus genoten we op hun mooie terras van een glaasje prosseco.

☆ Mijn May Spread in mijn Bulletjournal. Lang aan gewerkt en heel blij mee!

☆ Vandaag gingen we naar Brussel op bezoek bij mijn broer, schoonzus en neefje met Julie en Roald. Altijd leuk!

Het werd onverwacht een drukke week, want eerst had ik niets gepland. ik voel de weerslag er wel echt van en ben doodmoe en heb veel pijn. Morgen een dagje goed uitrusten!!
Oh en ik keek trouwens ook naar Eurosong deze week! Mijn favoriet was (naast België natuurlijk) Australië! Welk land was jouw favoriet?

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Hier geen Eurosongfan 🙂 Toch efkes gehoopt dat we zouden winnen want die Laura daar word ik zo vrolijk van!
    Die ‘may’ dat is ZO mooi gedaan, echt wauw.
    Haha iedereen zegt rechts en toch ga je voor links, you go girl!
    LJ heeft laatst dit geschreven…De beelden van week 18My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.