SNAPSHOTS 2016 #21

image

☆ De week begon wat minder met weer een zware behandeling bij de kine op maandag, maar ik had iets om naar uit te kijken. Namelijk het concert van Mumford&Sons dinsdagavond! We stonden helemaal voor aan met maar 1 rij mensen voor ons en dus konden we alles perfect zien. Het concert was gewoon fantastisch, ze zijn zo ongelooflijk goed live!

☆ Van Bart kreeg ik al voor het concert een supermooie tshirt van Mumford&Sons cadeau, die ik natuurlijk meteen al aandeed.

☆ We gingen deze week ook voor het eerst naar huizen kijken. Bij het eerste huis was het meteen duidelijk dat het te klein was voor ons. Maar de ligging was prachtig, de ganzen op de foto stonden in een weide tegenover het huis. Het tweede huis is echt onze droom! Maar het moet volledig gerenoveerd worden en we twijfelen een beetje of we daar het budget voor hebben en ook of we dat wel zien zitten… Woensdag gaan we nog eens kijken met mijn opa en de papa van Bart.

☆ De eerste courgettes zijn in aantocht hier!

☆ Baptiste vind het zo leuk om met haar hooiballetje te spelen. Als ik het opnieuw volgepropt heb, blijf ik altijd even kijken omdat het zo schattig is.

☆ Oh, ik kreeg prachtige schoenen van het merk fitflop opgestuurd om te reviewen!

☆ Vrijdagavond gingen we langs bij Lotte en Sam voor de verjaardag van Sam. We aten frietjes, dronken gintonic en maakten plannen voor ons weekendje!

☆ Zaterdag gingen we onverwacht voetbal kijken bij vrienden van ons. Ik twijfelde eerst of ik niet beter thuis bleef omdat ik me niet zo goed voelde, maar ik wou echt niet alleen thuiszitten… Het was uiteindelijk een rustig avondje en echt leuk, maar ik was blij toen ik mijn bedje zag.

☆ Vandaag voelde ik me echt ziek. Last van mijn ademhaling, hoesten en gewoon heel erg moe… Ik deed dus rustig aan en probeerde mijn Bulletjournal voor juni klaar te maken. Een deel er van is nu af, de rest zal voor morgen zijn.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Mmmh, die gin tonics zien er goed uit! Ik ben ook op huizenjacht met het lief. Fijn dat jullie je droomhuis hebben gevonden. Als jullie er allebei zo over denken zou ik zeggen: volg je hart! En tof dat je naar Mumford & Sons bent gegaan! Door die twee concerten in het Sportpaleis en de Lotto Arena heb ik anderhalf uur in de file gestaan, dus ik was wat minder blij die avond :p
    Elisse heeft laatst dit geschreven…Verbeelding Book Challenge 2016 #2My Profile

    1. Ja, we gaan het huis jammer genoeg toch niet kunnen kopen omdat we het budget niet hebben voor de verbouwing. Maar er komt sowieso nog een ander en beter huis voor ons op de markt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.