SNAPSHOTS 2016 #23

image

☆ Ok, de eerste foto ziet er niet leuk uit en dat was het ook niet… Ik liep ergens tegenaan en had een hele snee in mijn been. Ondertussen ziet het ook nog eens blauw. En dan zeggen ze dat lomp zijn geen zeer doet…

☆ Dinsdag konden Lise en ik eindelijk nog eens afspreken! We gingen lunchen bij Tiens! en genoten van de zon. Erna gingen we nog een ijsje eten en eventjes winkelen.

☆ We gingen weer 2 huizen bezichtigen. Blijft spannend!

☆ Ik ruimde eindelijk mijn makeup hoekje op. Dat was weer eens nodig. Ik deed al mijn nagellak in 2 dozen. Ja, ik heb er echt heel veel, maar bijna al mijn essence lakjes won ik ooit.

☆ Vrijdag was de eerste match van het EK! We hebben samen met een groepje een pronostiek ingevuld en dus nu is het nog extra leuk om alles op te volgen.

☆ Ik was vrijdag ook nog even met Lotte naar de koopavond in het Kruidvat geweest en bij de Zeb. Ook daar kocht ik enkele leuke items.

☆ Simbaaaa!! Zaterdagavond deed Bart zijn papa een bbq. Ik kan dan een knuffelmomentje met de poezen niet laten voorbijgaan!

☆ De bbq was erg gezellig, maar ik was zo moe en had veel pijn.

☆ Vandaag ging ik langs bij mijn grootouders. Mijn zus en Roald waren er ook. Ik bleef lang zitten en we haalden herinneringen op met oude fotoboeken.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.