SNAPSHOTS 2016 #25

image

☆ Maandag en dinsdag spendeerde ik grotendeels in bed. De vrijgezellen van zaterdag had een grote impact op mijn lichaam en ik heb lang moeten bijkomen.

☆ Mijn zus is supercreatief en kan heel mooi tekenen. Ze was zo lief om een logo voor mijn blog te maken. Ik ben er echt heel blij mee, het ziet er super uit.

☆ De kermis staat weer in Tienen. Dat betekent smoutebollen eten!!

☆ Woensdag speelden en wonnen de Belgen van Zweden! Op naar de 8e finales!

☆ Donderdag was de eerste dag dat ik me weer ok voelde. Gelukkig want ik ging met Lise naar Leuven om me te laten opmaken bij Mac, een terrasje te doen en later nog iets te eten. Maar vlak voor de middag kreeg ik nog een berichtje van Eva om samen te lunchen en daar zei ik ook geen nee tegen!

☆ Met Lise ging ik dus ’s avonds eten en we gingen voor sushi. Voor mij de eerste keer! En ook vegetarisch is dit best lekker. Toen ik thuiskwam was ik wel uitgeput, maar ik had een leuke dag!

☆ Ik begon aan nieuwe boeken, namelijk The Walking Dead!

☆ Ik heb vandaag veel aan mijn Bulletjournal gewerkt, dit vind ik altijd zo leuk om te doen. Maar we deden ook iets actief! Mijn vriend gaat regelmatig joggen en nu hadden we het idee dat het misschien leuk zou zijn dat ik meeging op de fiets. Vandaag gingen we de eerste keer samen voor ongeveer 20 minuten. Ik was kapot maar heb wel genoten!

☆ En nu zit ik voor de tv naar HUN – BEL te kijken, net zoals heel veel Belgen waarschijnlijk!!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Not me, ik maak er een sport van om zo weinig mogelijk voetbal te zien, tot nu toe enkel de openingsmatch en dat was dan nog op de Oude Markt dus veel heb ik er niet van gezien 😉
    Vind je filmtracker echt supermooi gedaan!
    En de nieuwe header ook <3
    LJ heeft laatst dit geschreven…LJ en bulletjournaling #2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.