SNAPSHOTS 2016 #26

Deze week was ik jarig!! Er stonden dus veel leuke dingen op de planning!

☆ Dinsdag werd ik 26. Het gaat zooooo snel! Van Bart kreeg ik een nieuw pandora bedeltje en een mooie vintage blikken doos van sneeuwwitje.

☆ Dinsdagavond was het After Work Party in Hoegaarden. Ik ging samen met Bart, Davy, Lise, Beer en Eva. Op de foto sta ik samen met Eva!

☆ In plaats van te gaan wandelen ga ik sinds vorige week enkele keren per week fietsen en Bart gaat dan mee joggen. Het gaat beter dan het wandelen want ik heb er minder pijn van. Moe ben ik achteraf wel en ik heb dan echt rust nodig.

☆ Ik maakte mijn Bulletjournal klaar voor juli! Binnenkort schrijf ik er nog eens een artikel over.

☆ Baptistje is toch echt een dropje he. We zouden haar voor geen geld ter wereld meer willen missen!

☆ Donderdag gingen we iets drinken en eten in Leuven voor de verjaardag van mijn zus en mij. Dit was mijn makeup look!

☆ Ik kreeg weer prachtige cadeautjes. Van mijn zus kreeg ik dit boek, een Harry Potter horloge en een leuke washi tape. En van mijn broer en Nathalie kreeg ik ook washi tape en een bon van Bobbi Brown!

☆ Vrijdagavond speelde België tegen Wales. De eerste helft keken we op de veemarkt in Tienen, maar ik had veel pijn en het begon te regenen en dus keken we de rest thuis. Jammer genoeg speelden we niet echt goed en verloren we.

☆ Vandaag had ik een rustige dag, ik had nood aan wat rust. Bart ruimde ondertussen ons terrasje weer wat op. De planten doen het iet super met alle regen jammer genoeg…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ik kan me voorstellen dat die regen niet goed is voor de potten, ik zie dat ook op mijn terras… In de tuin is dat gelukkig beter, daar kan het water immers in de grond weg. En zo heeft elk soort tuin natuurlijk z’n voor- en nadelen! Het ziet er alleszins nog mooi groen en gezellig uit 🙂
    Nog een late proficiat met de verjaardag 🙂
    LJ heeft laatst dit geschreven…LJ zonder snoep #2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.