SNAPSHOTS 2016 #27

Ik heb echt een hele leuke week achter de rug. Ik voelde me fysiek redelijk goed en het was zo leuk om eens een goede week te hebben! Ik deed wel veel te veel waardoor ik veel rust nodig had achteraf, maar ik recupereerde (voor mijn doen) redelijk snel. Maar natuurlijk duren mooie liedjes niet lang en lijk ik nu de echte weerslag pas te krijgen. Maar he, ik heb wel een super week gehad!

☆ Maandag deed ik pilates met een filmpje van blogilates. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen ook al kan ik misschien maar 1/20e van wat zij doet in het filmpje. Ik probeer positief te denken: als ik de oefening 2x herhaal (en niet 20), heb ik het toch 2x gedaan. Het is beter dan ze helemaal niet te doen! (Achteraf heb ik wel 3 dagen spierpijn maarja…)

☆ Naar dinsdagavond keek ik al even uit. Dan stond het event van Disaronno in de agenda. De cocktails waren echt heel erg lekker en ik ga ze zeker eens proberen na te maken thuis!

☆ Het event was op een supermooie locatie. Een dakterras met een prachtig uitzicht over Brussel. Ik nam mijn schoonzus mee en we hadden echt een gezellige avond met ons twee. Bedankt voor de uitnodiging Disaronno!

☆ Woensdag rustte ik uit van van de uitstap naar Brussel de avond ervoor. En donderdag had ik afgesproken met mijn nicht! EIN-DE-LIJK!! Ze is 5 maanden in Columbia geweest voor haar studie en is nu weer terug in België. Het was mooi weer en dus zaten we de hele namiddag op het terras bij Tiens!

☆ Vrijdagavond stond de Park Happening in het Paenhuys in Hoegaarden op de agenda. Dit is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Altijd een leuke sfeer daar!

☆ Baptistje ♡

☆ Zondag ook iets waar ik lang naar had uitgekeken. Samen met mijn zus en onze vriendjes ging ik naar de Harry Potter Exhibition in Brussel. Ik ben echt mega fan en vond het dus erg leuk om te doen. Maar eerlijk is eerlijk, ik had wel wat meer verwacht. Ook moet je even lang aanschuiven als dat je uiteindelijk binnen bent en is het ook binnen superdruk… Als je niet zoals mij een grote fan bent, kan je de expo misschien beter overslaan…

☆ De expo was vlakbij het atomium en dus kon ik de kans niet laten voorbijgaan om foto’s te nemen. Ik kan me niet herinneren dat ik er ooit echt naartoe ben geweest. Alleen eens voorbij gereden en uit de verte gezien #slechtebelg.

☆ Na de expo gingen we nog even iets drinken met Julie en Roald. En daarna weer naar huis. Ik ging in bed liggen voor een paar uurtjes en dan gingen we bij vrienden de EK finale kijken. En ik ben verre van tevreden met de winnaar…

Zoals je ziet een superdruk week en ik kan bijna niet geloven dat ik dit overleefd heb, haha. Maar ik stel me er geen vragen bij en ben gewoon blij dat het zo is en heb ervan genoten. Vandaag heb ik wel weer een slechte dag maar misschien komen er snel weer enkele goeie aan!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. wil je wel geloven dat het vollédig aan mij voorbij is gegaan wie het EK heeft gewonnen en dat ik dat nu pas besef?????
    Het atomium is wel leuk om een keer te bezoeken, vooral voor de uitzichten en het interieur van zo’n speciaal uhm ja ‘gebouw’ zullen we maar zeggen. Ben er met school geweest en dan nog een keer als 16-jarige met mijn familie. Mini-Europa was daar toen ook bij, dat is vooral grappig al die minihuisjes en minimensjes en minigebouwen.
    LJ heeft laatst dit geschreven…LJ zonder snoep #2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.