SNAPSHOTS 2016 #29

☆ Maandag moest ik even in de stad zijn en toen ik langs de kapper liep besloot ik dat het toch echt wel tijd was om mijn haar te laten knippen. Er ging meer dan 10 cm af en ik vind het net als altijd weer heel erg.

☆ Dinsdag kwam mijn zus langs en keken we samen de eerste twee Harry Potter films.

☆ Ondanks de warmte ging ik toch redelijk veel wandelen deze week. Het is wel altijd het leukst wanneer ik niet alleen moet gaan. Gelukkig gaat Bart bijna altijd mee.

☆ Ik had opnieuw geluk en won een leuk pakje!

☆ Donderdag gingen ik onverwacht langs bij Lotte. We konden gaan zwemmen bij de buren en zaten de hele namiddag in en langs het water. Resultaat: hele leuke uurtjes en van boven tot onder verbrand…

☆ Eindelijk kwam ook mijn Capsule Wardrobe van de zomer online!

☆ Vrijdagavond was het barbecue bij Lotte thuis. Een hele rustige avond die we afsloten met een vuurkorf en leuke muziek.

☆ Zaterdag gingen we nog voor Lotte haar verjaardag in Leuven iets drinken met enkele vrienden van haar. Jammer genoeg voelde ik me niet zo goed en had ik veel pijn vooral aan mijn rug. We bleven dus niet lang.

☆ Vandaag deed ik rustig aan tot 16u. Dan vertrok ik richting mijn broer en Nathalie. Er was afgesproken met de bruidsmeisjes en getuigen om de trouw te bespreken zodat iedereen weet wie wat moet doen ongeveer. We bleven tot laat op het terras zitten, heerlijk om te doen zo in de zomer!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.