SNAPSHOTS 2016 #31

Oeps, om de een of andere vreemde reden ben ik vergeten om gisteren op publiceren te klikken na het schrijven van dit artikel! Iets later dan normaal laat ik dus zien wat ik deze week deed!

☆ Augustus alweer! De tweede zomermaand begint met niet zo’n zomers weer.

☆ En ook met ziek zijn. Ik voelde me zondagavond al niet heel goed en maandag was ik dan echt ziek. Gelukkig hield Baptiste mij goed gezelschap en zorgde Bart goed voor mij! Het echte ziek zijn duurde gelukkig maar 1 dag. Wel bleef het de hele week nog wat hangen. Het ene moment voelde ik me ok en dan weer heel slecht…

☆ Dinsdagavond kwam mijn nicht op bezoek met haar man. Wij waren enkele maanden geleden bij hun op bezoek geweest en dus was het tijd om hun bij ons uit te nodigen! Ze namen een leuk mandje mee met verschillende tonic en een mini flesje gin! Voor mijn vriend zat er ook nog bier bij.

☆ Ik had zoals altijd veel te veel hapjes voorzien! Het lekkerste was toch wel de wrap met gele courgette van eigen kweek!

☆ Woensdag was rustdag en donderdagavond kwam Lise langs om thais te eten. Dat was echt lang geleden!

☆ Vrijdag kwam er een review online van de Velvet Lip Lacquers van MUA. Deze roze is zo mooi en zomers!

☆ Vrijdag scheen de zon weer een beetje en we gingen met vrienden een terrasje doen in Leuven. Daarna kwamen ze mee naar ons en ik maakte macaroni met broccoli en kaassaus. Supersimpel en iedereen vindt het altijd erg lekker!

☆ Mijn Bulletjournal is nog steeds mijn beste vriend. Het nieuwe trainingsschema van de kiné staat er nu ook in. Het fietsen gaat op zich wel ok, maar ik ben er wel altijd heel erg moe van en heb soms achteraf echt het gevoel dat ik door mijn benen ga zakken. Maandag heb ik weer een afspraak bij de kiné voor evaluatie.

☆ Vandaag gingen we wandelen en kwamen we twee paardjes tegen. Ik dacht meteen dat ik ze herkende, maar ik was niet 100% zeker omdat ik de rechtse al zo lang niet had gezien en de linkse alleen van foto’s kende. Maar ik had dus gelijk en het zijn paarden van mijn lesgeefster van in de manege vroeger!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.