SNAPSHOTS 2016 #32

☆ Instagram kwam met een nieuwe update. Je kan nu ook stories plaatsen en omdat ik via mijn instagram account de volgers van mijn blog makkelijker kan bereiken dan via snapchat, probeer ik dagelijks enkele foto’s te plaatsen. Jammer genoeg loopt de app wel continu vast. Dus hopelijk komt er snel een nieuwe update! Op mijn instagram story ga je Baptiste trouwens vaak voorbij zien komen!

☆ Ja, groot nieuws hier! We hebben een huis gevonden en woensdag konden we de compromis gaan tekenen! Als we nu goedkeuring van de bank krijgen voor een lening (wat wel goedkomt, het is vooral de vraag hoeveel centjes we zullen hebben voor de renovatie), hebben we binnen maximum 4 maanden de sleutel. Ons bod op het huis werd al 2 maanden geleden aanvaard, maar ik wou toch even afwachten om het nieuws te delen tot het compromis getekend was bij de notaris.

☆ De nieuwe producten van Catrice liggen in de rekken bij onze Kruidvat. Ik hield deze maand eigenlijk een No Spend maand. Maar ik kon het toch niet weerstaan en kocht 2 nieuwe producten.

☆ De gyros van Boni die je bij de colruyt in de diepvries kan kopen is superlekker en ook vegan! Echt een aanrader!

☆ Zaterdagavond kwamen Lotte, Sam en Davy langs. Heel gezellig maar de avond duurde te lang voor mij en aan het eind had ik heel veel pijn in mijn rechterbeen…

☆ We kregen bij onze Colruyt bestelling gratis 4 flesjes Strongbow Apple Cider. Een heel lekker zomerdrankje!

☆ De nacht van zaterdag op zondag sliep ik bijna niet door de pijn. Toen ik opstond deed de hele rechterkant van mijn lichaam vreselijk veel pijn. Ik had er bijna geen kracht in en kon met mijn rechterhand niet veel doen. (Dit is trouwens nog steeds zo…) Ik voelde me zo slecht en wou eigenlijk gewoon wenen door de pijn… Ik besliste dus om mijn favoriete film te kijken, The Nightmare Before Christmas. Baptiste kwam heel lief op mijn schoot liggen, waardoor ik echt even heel gelukkig was ondanks de erge pijn die ik had. Baptiste is namelijk nog nooit zelf op mijn schoot komen liggen. Naast mij wel, maar nooit op mijn schoot. #smelt

☆ We hadden vandaag een bbq bij de ouders van Bart gepland. Ik nam veel pijnstillers en ging wat later dan afgesproken en we gingen ook wat vroeger naar huis. Maar ik ben blij dat ik toch geweest ben, want het was een welkome afleiding. En ik heb ook weer even met Blinker kunnen knuffelen!

☆ En een foto van mij en Bart om af te sluiten ♡

Mijn week begon goed met het tekenen van het compromis voor het huis. Maar het einde was minder door de pijn die ik nu heb. Het schrijven van dit artikel is al een hele opgave… Hopelijk is de pijn morgen wat minder.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.