Snapshots 2016 #4

image

☆ Sinds Baptiste gesteriliseerd werd en de dierenarts ons zei dat ze te dik was, krijgt ze bijna geen brokjes meer en in de plaats daarvan (nog) meer verse groenten. Ze vindt het helemaal niet erg om zoveel groentjes te eten en is ondertussen wel wat gewicht kwijt. Selder en witloof vindt ze het lekkerst!

☆ Dinsdag had ik in de namiddag met mijn zus afgesproken in Leuven om te gaan winkelen. Aangezien zij wat vertraging had en ik voor de Starbucks stond te wachten, kon ik niet aan de verleiding weerstaan… En net zoals altijd werd mijn naam fout geschreven.

☆ We deden het rustig aan, maar gingen toch bij heel wat winkels langs: Mac, Di, Hunkemöller, Pimkie, H&M, Hema, … We kochten allebei mooie dingen en ’s avonds gingen we samen eten bij La Cantina Del Coronel in de Muntstraat. Dit was zo gezellig om te doen samen.

☆ Ik ontdekte ook Neko Atsume en ben echt verslaafd, haha. Mijn batterij gaat supersnel leeg doordat ik heel de tijd ga kijken. Ik vraag nu dus om de zoveel tijd aan mijn vriend “Hoe zou het met de katjes zijn?” om dan nog maar eens te gaan kijken. #crazycatlady

☆ De Happy Blue Box kwam met een beetje vertraging toch aan, de inhoud staat al online!

☆ Ik had sorbet ijs gegeten en Baptiste vond dat wel heel lekker ruiken. Ze kwam de hele tijd aan mijn mond snuffelen en dus kon ik deze lieve foto maken.

☆ Haha, die snapchat filters zijn soms zo leuk. Deze en die met de eenhoorn zijn mijn favorieten.

☆ Ja, dit beschrijft mijn week wel een beetje. Na de namiddag shoppen met mijn zus heb ik heel veel tijd nodig gehad om te recupereren en ik heb nog steeds niet het gevoel helemaal bijgekomen te zijn.

☆ Gisteren kwamen er vrienden langs, we klonken op de goede afloop van een vriendin haar stage en op de laatste dag van mijn vriend op zijn werk, 2 februari begint hij op zijn nieuwe job!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Nu ik die foto van ons eten opnieuw zie vraag ik mij ineens af of ik die olijf in het midden van die tortilla heb opgegeten. Ik kan het mij niet herinneren, maar ik hoop dus echt van wel.. #kapotgeheugen #julieheeftniksbetersomhaarkopovertebreken
    maar ’t was in ieder geval wel tof 🙂
    Julie heeft laatst dit geschreven…Review: Flying Frenzy hengelMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.