Snapshots 2016 #8

image

☆ Het was aan het begin van de week al duidelijk dat ik nu de weerslag pas kreeg van de voorbije 2 weken. Ik crashte echt volledig…

☆ Gelukkig vrolijkte de Happy Blue Box me toch een beetje op. De review met de volledige inhoud staat online!

☆ Donderdag belde mijn meter om te vragen of ik zin had om samen met haar en mijn opa te gaan lunchen. Ze wilden ook graag eens bij Tiens! gaan eten omdat wij het daar zo lekker vinden. Achteraf gingen we nog samen een bril kiezen voor mijn meter.

☆ Donderdagavond kwam Lise dan nog langs om ons Visionboard af te maken. Ik was eigenlijk al heel moe van de uitstap met mijn grootouders, maar ik wou het niet meer afzeggen. Gelukkig hadden we niet zoveel werk meer. Het resultaat is ook weer heel leuk geworden!

☆ We bestelden donderdagavond Thais en ik had gevraagd om mijn eten wat pikanter te maken, maar pfoe, nu was het echt wel te pikant!

☆ Baptiste ♡

☆ Zaterdag kon ik weer gaan rijden met Lizzie! Het is echt zo een lieverd! ’s Middags had ik dan weer afgesproken met een vriendin in Tiens! en heb ik daar voor de tweede keer deze week lekker gegeten en gezellig bijgepraat met Eva. We hadden elkaar lang niet meer gezien!

☆ Maar daarna moest ik gewoon meteen mijn bed in kruipen. Ik kon gewoon niet meer en alles deed pijn. Gelukkig heb ik genoeg series om te kijken!

☆ Vandaag werden Bart en ik ziek wakker. Ik heb dus helemaal niets gedaan, het lukte ook gewoon niet. Hopelijk zijn we snel weer genezen!

Komende week heb ik niet echt veel gepland en dus ga ik ook echt niets doen. Mijn lichaam geeft duidelijk aan dat het teveel is en dat ik wat rustiger aan moet doen, dus ik ga daar maar eens naar luisteren.

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.