Snapshots of the week #16: Infuus, Pretty Little Liars en Werchter

image

image

image

image

image

image

Deze week kreeg ik weer mijn infuus. Het duurde allemaal weer erg lang in het ziekenhuis, gelukkig kwam Lise mij een bezoekje brengen wat het allemaal toch minder erg en saai maakt!
Ons konijn heeft al weer een tijdje last van haar hormonen. Lentekriebels zeker?
Ligt het aan mij of zijn de zonsopgangen en zonsondergangen de laatste tijd wel heel erg mooi? Vooral deze was echt prachtig om te zien op de wei bij mijn pony! Toen ik naar haar toe liep, moest ik gewoon een foto nemen, ze staat altijd zo lief op me te wachten.
Zaterdag kwam Lise weer langs in de namiddag en we keken samen de eerste aflevering van seizoen 5 van Pretty Little Liars. En Lise bracht deeg mee voor chocolade moelleux. Oh my god dat was heerlijk!!
En onze dagtickets voor Werchter zijn besteld!! Dus ik ga eindelijk Mumford and Sons zien. Perfect verjaardagscadeau, want 2 dagen na hun optreden op Werchter word ik 25!!

Hoe was jouw week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Ik heb lang getwijfeld over Werchter omdat ik The War on Drugs graag een keer live wil zien, maar 95 euro voor één groep vind ik véél te veel geld (ook al is de kans onbestaande dat ze een apart concert zullen geven in ons land). Ik hoopte dat er nog andere interessante groepen zouden komen op zaterdag, maar dat is (nog?) niet het geval. Ik ken ook gewoon erg weinig van de hedendaagse muziek, moet ik toegeven :/

    1. Ik doe dat nu dus wel voor Mumford and Sons. Maar die wil ik dan ook echt immens graag zien. Maar inderdaad het is veel geld. Maar tehenwoordig is een concert in het Sportpaleis of Vorst ook al belachelijk duur. Nu ga ik nog andere groepen erbij krijgen ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.