Snapshots of the week #18: Operatie en rust

image

image

image

image

image

image

image

image

Onze week begon helemaal niet goed. Eigenlijk eindigde vorige week al slecht… Mijn vriend moest namelijk vorige week op zondagavond naar spoed. Daar stuurden ze hem weer naar huis met een afspraak voor maandagochtend in het ziekenhuis. Na een helse nacht, ging hij naar zijn afspraak waar die dokter hem zei dat hij die dag nog geopereerd moest worden. Gelukkig was het geen al te zware operatie en kon hij die dag zelf (al was het pas heel laat en met heel veel pijnstillers) weer naar huis.
Maar goed, hij is thuis. Hij heeft wel 3 weken ziekenverlof en krijgt thuisverpleging, maar hij is thuis. En na een week gaat het al veel beter met de pijn. Maar die zondag en maandag wil ik liever niet nog eens meemaken.
Mijn vriend kan dus niet zoveel na zijn operatie en doordat ik nu meer doe in het huishouden, heb ik ook meer pijn en ben ik ook altijd heel moe. Dus liggen we vaak samen in de zetel of in bed series te kijken. En dan houdt Baptiste ons heel schattig gezelschap!

Onze levering van Nespresso kwam op donderdag 1 dag na de bestelling al aan. Zo een service is natuurlijk altijd fijn. Wij hebben graag de meer intense smaken. Mijn favoriet is Arpeggio.

Donderdag ging ik in de namiddag ook nog even langs bij mijn grootouders en mijn pony. Schimmeltje was weer heel vuil, maar ik had gewoon de energie niet om haar te borstelen. Komende week maak ik er sowieso tijd voor en maak ik voor haar een afspraak bij de tandarts. Dat laatste zal ze niet zo fijn vinden, haha.

Ik kreeg veel kaartjes toe deze week! Ik ben weer begonnen met postcrossing en snap echt niet waarom ik er ooit mee gestopt ben. Ik ben altijd zo blij met al die kaartjes in de bus! Dus als iemand mijn vriend een get well soon kaartje wil sturen of iets wil schrijven aan mij, je mag me altijd mailen voor ons adres!

Verder kwam er zaterdag een lekker pastarecept online in de Dagen Zonder Vlees-serie die momenteel loopt op hier! Dit is echt zo een makkelijk recept voor als je geen zin hebt om uitgebreid te koken.

En vandaag bakte ik cakejes. Niet omdat ik echt zin had om cake te eten, maar omdat ik zin had om te bakken! Ik kan echt tot rust komen als ik bak. En ze waren ook erg lekker, een heel basic cakerecept, geïnspireerd op een quatre quarts.

Hoe was jouw week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

    1. Nee, het viel op zich nog wel mee, het was vooral heel plots en toch een aantal weken herstellen. Vandaag gaat hij de eerste dag terug gaan werken. Maar hij moet het wel nog rustig aan doen. Hopelijk heeft hij dan nergens last van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.