Snapshots of the week #22: Verjaardag, infuus en crashen

image

image

image

image

image

image

image

Begin deze week droeg ik nog steeds mijn nagellak van de week ervoor. Ik ben echt onder de indruk van de houdbaarheid van dit gel nailpolish systeem van essence! Hij blijft zeker 1 week zonder chips zitten!

Dinsdag was mijn meter jarig. Ik kocht een sjaaltje voor haar, chocolaatjes en dit parfum van Elie Saab, l’eau couture.

We hebben deze week ook nog lekker kunnen genieten op ons terras! We hebben buiten gegeten en ook met bezoek buiten gezeten. Zo gezellig, ik ben zo blij dat we dit weer kunnen!

Donderdag was het weer tijd voor mijn infuus. Normaal is het altijd erg druk op de infuusafdeling, maar nu was het er super rustig (waarschijnlijk door de vakantie) en ik was dus snel geholpen. Ik heb wel heel veel last gehad van mijn infuus. Ik ben er altijd erg moe van de dag zelf en de dag erna, maar nu was het erger dan anders.

De rest van de week was ik dus een slappe vod. Ik ging dan ook op netflix op zoek naar een nieuwe serie en ontdekte Sherlock. Verder keer ik ook seizoen 4 van Downton Abbey. Maar ik sliep ook erg veel, waar ik blij om was want ik had veel pijn deze week.

Zaterdag kwam er een artikel online over 2 mooie 2 in 1 bronzing powders van Essence. Het zijn echt prachtige producten! Ik zie er altijd erg bleek uit en een beetje ziekjes, maar deze bronzers geven me zo een mooie glow. Nieuwe favorieten van mij hoor!

En vandaag crashte ik dan volledig. Ik kan niet meer langer dan 5 minuten staan of zitten, want dan doet mijn bekken verschrikkelijk veel pijn. Dus nu veel rusten en hopen dat ik me morgen beter voel en wat meer kan doen dan bijna een hele dag in bed liggen.

Hoe was jouw week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Mijn week was niet veel beter. Ik lig ondertussen al weer 5 weken plat op de zetel met rugpijn.. ๐Ÿ™ Al mag ik niet klagen, want woensdag had ik een goede dag en aangezien ik een weekje aan zee zat, heb ik kunnen genieten van een dagje strand!

    Hopelijk gaat het snel beter met je. Veel beterschap alleszins en verzorg je goed!

    1. Ah, dat is ook niet fijn! Ik kan meespreken van rugpijn en niet uit de zetel kunnen, dus ik leef met je mee. Hopelijk ben je snel beter. Wel leuk dat je toch wat hebt kunnen genieten aan de zee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.