Snapshots of the week #24: Wedstrijd winnen en veel gezelligheid!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Maandag moest ik op controle in het ziekenhuis bij de dokter die me opvolgt in verband met mijn chronische pijn. Niet echt iets waar ik naar uitkeek, al helemaal niet omdat ik alleen moest gaan, want mijn vriend moest werken. Zijn papa was wel zo lief om me naar daar en weer thuus te brengen!

Ik kreeg begin deze week ook het verrassende nieuws dat ik een wedstrijd van Essence had gewonnen. Hiermee won ik alle nieuwe The gel Nailpolish nagellakjes. Ik wist niet dat ik aan een wedstrijd had deelgenomen, maar door de hashtag #longlastinglove bij NOTDs te zetten deed ik dus mee. En ik was 1 van de 50 winnaars. Jammer genoeg kon ik de prijs niet aanvaarden aangezien ik niet uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland ben.

Woensdag kwamen er vrienden langs om voetbal te kijken. Ze aten ook mee en ik maakte spaghetti. Bij het voetbal won Barcelona van Bayern met 3-0, waarmee ik uiteraard erg blij was!

Vrijdag kwam Lise langs voor een Pretty Little Liars marathon! Omdat het zo een goed weer was, hingen we eerst van het zonnetje genieten op ons terras.
Daarna keken we enkele afleveringen PLL na elkaar en aten we veel te veel chocolade cupcakes.

Ik kon mijn nieuwe bikini van Hema gaan ophalen! It’s so pretty!

Het nieuwe album van Mumford and Sons, Wilder Mind, is ook uitgekomen en ik moest het natuurlijk meteen hebben! Het is iets heel anders, maar ik vind het wel goed!

Zaterdagavond ging ik met Lise en Beer uit in Leuven. We gingen naar Louvain Louvain en het was heel leuk. Ik ging wel vroeger naar huis dan hen, want een hele nacht dansen kan ik niet jammer genoeg.

Vandaag gingen we langs bij mijn vriend zijn ouders. En ik moet dan altijd even de katten aaien. Op deze foto zie je Simba, ze is zo lief!!

Daarna hebben ik en mijn vriend nog rondgereden in zijn geboortedorp. We reden door de velden en hij liet me zien waar hij vroeger zijn kamp had met zijn vrienden. En voor ik het wist stond ik op mijn hoge hakken midden in het veld! Het was een heel leuk moment, gewoon impulsief door het veld lopen.
We moesten dus wel een foto nemen samen, we doen dit eigenlijk veel te weinig.

We sloten vandaag af met een glaasje wijn op ons terras. Het was een hele ontspannen dag, wat ook wel eens fijn was aangezien mijn vriend zijn vrije dagen meestal helemaal volgepland zijn. We moeten meer tijd maken om samen niets te doen.

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. Het lijkt precies een beetje beter te gaan met je, of vergis ik mij? Ik hoop alleszins van niet. Wat dat vergissen betreft. Het zou fijn zijn als het weer de goede kant op gaat!
  Het klinkt alleszins al alsof je een fijne week achter de rug hebt en daar ben ik blij om. πŸ™‚

 2. Aaaa zo jammer van die gewonnnen prijs! 46 nagellakjes!
  Lang geleden dat ik nog ben uitgeweest. Ging vroeger dan ook altijd naar Louvain Louvain πŸ™‚
  Quality time is inderdaad erg belangrijk. De voorbije maand hebben wij er geen gehad omdat het lief moet studeren en ik merk dat we op den duur naast elkaar gaan leven. Ik zal blij zijn als het vakantie is !

  1. Als je verder gaat lezen zal je zien dat ik mijn prijs toch nog heb gekregen. Joepie!!
   Ik ga niet altijd even graag naar Louvain Louvain, vind het er soms gewoon echt niet leuk. Ik ging vroeger ALTIJD naar de 7 oaks haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.