Snapshots of the week #26: Afscheid

image

image

image

image

image

image

image

Deze week is verschrikkelijk zwaar geweest. Dinsdag moest ik afscheid nemen van mijn lieve pony. Het kwam allemaal heel plots en het ging zo snel…

Ik plukte bloemen op haar wei en zette deze in een vaasje.

Ik kocht bij de juwelier 2 nieuwe bedeltjes voor mijn Pandora armband. Een S van Schimmeltje en nog een bedeltje met bloemen (Daisy Fields). Het laatste is nu besteld en heb ik hopelijk snel.

We hadden besloten om Schimmeltje te laten cremeren. Donderdag reden we dan naar Nederland om haar as op te halen. We konden het ook laten opsturen, maar ik wou het zelf gaan halen. Ik kocht daar ook nog een beeldje en een kettinkje als herinnering.

Vrijdag kwamen mijn zus en haar vriend langs. De afleiding deed me goed. Mijn zus had ook hele lekker havermoutkoekjes met rozijnen en chocolade meegebracht.

Onze moestuin doet het ondertussen heel goed en Baptiste is blij met al dat vers groen!

Ik ontving deze week ook mijn Essence Shelfie. Ik won deze met een instagram wedstrijd. Eerst dacht ik dat ik de prijs niet zou krijgen omdat ik niet van Duitsland was, maar ze wilden hem dan toch naar België sturen!

Vandaag ben ik dan nog bij mijn broer, zijn vriendin en mijn neefje op bezoek geweest. Het was heel mooi weer en we zijn dan ook gaan wandelen in het park en we aten lekker een ijsje. Hopelijk blijft het weer zo mooi, ik kan wel wat zon gebruiken.

x. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.