Snapshots of the week #28: Swappakket openen, veel shoppen en inpakken!!

image

image

image

image

image

image

image

image

Maandag 1 juni mocht ik dan eindelijk mijn swappakket openen. Als je benieuwd bent wat ik kreeg en hoe je kan deelnemen aan de volgende swap, lees dan zeker even mijn artikel hierover!

Ik kreeg 2 dingen uit de Love & Sound collectie in mijn swappakket, maar aangezien ik nog een aantal andere dingetjes wou, ging ik even langs bij het Kruidvat maandagnamiddag. Ik moest toen toch in de stad zijn aangezien ik mijn nieuwe pas moest gaan aanvragen. Ja, inderdaad, zo kort voor onze reis moest ik nog een nieuwe identiteitskaart hebben. Mijn pas moest nog 6 maanden geldig zijn om naar Turkije te reizen. Ik heb dit nagekeken, maar niet goed en mijn pas verviel dus 1 dag te vroeg… Ik heb dan een spoedprocedure moeten aanvragen waarvoor ik best wel veel geld moest betalen. Ik had mijn pas gelukkig de dag erna al!

Dinsdag ging ik in de namiddag met mijn zus shoppen in Leuven. Op voorhand kon ik wel wat extra energie gebruiken en dus ging ik een Mocha Grande halen bij Starbucks, waar ze voor het eerst mijn naam juist schreven! Ik en mijn zus hadden een heel gezellige namiddag en vonden allebei veel leuke dingetjes.

Ik kocht vooral kleding, maar onder andere ook de Core Collection van Real Techniques. Ik ga ze uitgebreid testen voor ik ze review, maar ik kan zeggen dat ik nu al enthousiast ben!

Woensdagavond gingen mijn zus en haar vriend en ik en Bart eten bij mijn broer, zijn vriendin en hun zoontje in Brussel. Het was zoals altijd heel leuk. We bestelden Thais en als dessert hadden we een lekker ijsje en een kop thee.

Vrijdagavond ging ik naar de VIP koopavond bij Kruidvat. Ik kreeg dan sowieso 20% op veel producten en doordat ik ook rekening hield met veel acties kon ik veel besparen!

Die avond gingen we met een groep eten bij PepeNero in de Muntstraat in Leuven. Het eten was zoals altijd heel lekker, maar het was wel puffen met het warme weer die dag!

Gisteren kwam dan mijn beauty inpaklijst online! Ondertussen is praktisch alles ingepakt en binnen vier en een half uur vertrekken we richting Zaventem! Dus nu is het tijd voor mij om de laatste dingetjes in de valies te stoppen en nog eventjes een dutje te doen voor we vertrekken! En dan koffie, koffie, koffie voor we het vliegtuig opstappen en morgenmiddag loop ik hopelijk al in de Turkse zon!!

Hoe was jouw week?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.