Snapshots of the week: #29: gamenights en een hele speciale kaasschotel

image

image

image

image

image

image

image

image

Maandag genoten we van onze laatste dag in Turkije bij 38°!! ’s Avonds vertrokken we weer naar huis.

Woensdagavond kwamen twee vrienden van ons langs. We hadden een hele gezellige avond en speelden Scotland Yard. De vrouwen wonnen natuurlijk, haha!

De zonsondergang blijft toch een van mijn favoriete momenten. Ik ga elke keer weer voor het raam bij de keuken staan om te kijken en mijn gsm staat vol met foto’s!

Vrijdag bakte ik de Bladerdeegtaart met Amandel en Appel van Jeroen Meus voor mijn opa zijn (groot)vaderdag. Hij was erg lekker en je kan hem ook enkele dagen bewaren. Alleen jammer dat amandelpoeder zoveel kost, anders zou ik hem vaker maken.

Vrijdagavond was het het verjaardagsfeest van de vriendin van mijn broer in Brussel. Het was bij bar Golden Stones, waar ze de vreemdste kaasplateau ooit serveerden. Ik daag iedereen uit om alle ingrediënten te raden!

Ik ging samen met mijn broer en zus op de foto. We hebben hard moeten lachen, onnozel gedaan en veel foto’s moeten nemen voordat iedereen er degelijk opstond, haha!

We konden onze eerste courgettes oogsten! En lekker dat ze waren, mmmm, eigen kweek smaakt altijd beter!

Gisterenavond kwamen er ook nog 2 vrienden langs om mee te eten. Achteraf speelden we ook nog wat gezelschapsspelletjes, eerst Uno en dan Jungle Speed. Ik won bij Jungle Speed, ik ben altijd heel hevig en competetief bij dat spelletje.

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. O jungle speed, zo niet mijn ding, ik heb er eens een serieuze schram op mijn hand aan overgehouden van iemand die heel snel wou zijn en ipv dat ding mijn vel meehad, woeps!
    Bizarre kaasschotel ja, met appelsien en appel?!
    Superleuk die courgettes, ronde en gele!

    1. Dat zit er inderdaad in. Maar nog veel meer rare ingrediënten ook, haha!
      En ik ben jungle speed freak! Ik speel dat zo graag! Ook al schrammen op mijn hand gehad maar ook ooit gehad dat die naast mij snel die totem pakte en tegen mijn kin sloeg. Dat deed ook goed zeer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.