Snapshots of the week #31: Heatwave!!

image

Onze moestuin doet het goed! Alles is zo mooi! Binnenkort komt er een update.

Wat was het warm deze week. Eigenlijk geen temperaturen om veel te doen. Ik was dus blij dat ik al veel vooruit gepland had voor mijn blog!

image

Woensdag kwam Lise langs. Het was erg gezellig. We aten hapjes, dronken hele lekkere gin tonic (met geranium gin,  een aanrader!), lachten veel en aten lekker thaise curry.

image

Warm, warm, warm!! Genoeg water drinken is dan erg belangrijk. Ik maakte fruitwater door een deel bevroren rood fruit, citroen en appelsien bij 5 liter water te doen en in de frigo te zetten. Ik en mijn vriend dronken het in 1 dag op. Erg lekker en fris!

We aten lekker hamburgers. Dit hebben we eigenlijk nooit eerder gedaan en gaan we vaker doen. Het was zo yummie.

image

Gisterenavond was ik uitgenodigd op de openingsreceptie van Tiens! hier in Tienen (Leuvensestraat 95). Een vriendin van mij is mede-aandeelhoudster. Het zag er allemaal heel leuk uit en ik ga zeker nog eens een kijkje nemen als het echt open is en dan schrijf ik er nog eens over. Ik denk dat dit wel is wat Tienen kan gebruiken, iets nieuws, jong en fris!

Daarna gingen we nog naar het straatfeest bij mijn vriend zijn ouders waar we nog lang bleven zitten omdat het zo gezellig was.

image

Vandaag ruimde ik mijn make up op. Dat was eens nodig want het was een grote rommelhoop geworden. Het is nog niet helemaal georganiseerd zoals ik het wil, maar het is toch al beter dan ervoor. Ik geef ook een deel weg aan vriendinnen.

De foto rechts kwam ook op mijn instagram, ik vond het wel leuk om even te vertellen hoe lang ik ben bezig geweest om alles goed te leggen en te verleggen. Het was ook buiten en het was zo warm!! Ik was zo aan het zweten. Het verhaal achter een instagramfoto he!

image

Baptiste heeft het zo warm gehad deze week, arm ding!! We hebben haar ook van de keuken naar de living verhuisd, waar het toch iets koeler was en ik haar beter in de gaten kon houden. Ik heb regelmatig haar oortjes nat gemaakt en ijsblokjes in haar water gelegd. Blij dat de hittegolf voorbij is!!

Vanavond maakte ik de Burrito Bowl van Iris van ikbenirisniet.nl, wel zonder tomaat en met geroosterde kikkererwten. Ook heb ik hier in Tienen geen vegetarische kipstuckjes, dus heb ik iets anders moeten nemen. Maar lekker dat het was! Yum yum yum!! Dit komt nog op tafel!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.