Snapshots of the week #33: Antibiotica, veel oogst en afscheid nemen

image

Maandag gingen we samen met een vriendin iets eten voor haar verjaardag bij La Cantina Del Coronel in de Muntstraat in Leuven.

Onze eerste zonnebloem ging open deze week! Altijd een mooi gezicht zo een prachtige bloem.

image

Ik hing een deel van mijn postkaartjes op aan de muur in de keuken. Het is leuk om ze zo allemaal samen te zien. De meeste heb ik via postcrossing gekregen, sommige van vrienden of familie en een paar stuurden we naar onszelf van op vakantie.

Ik zag Mika nog eens na een hele lange tijd. Ze blijft toch de liefste en de schattigste kat ooit! Ze is in juni al weer 13 jaar geworden.

image

Vrijdag kwamen mijn broer en zijn vriendin eten. Natuurlijk was mijn lieve kleine neefje er ook bij! Hij is weer zoveel groter geworden en maakt ook veel meer oogcontact. Maar hij lacht vooral veel. Binnenkort is hij al 5 maanden.

Ik kookte en maakte curry met veel groenten uit onze moestuin. En als dessert maakte ik mijn brownies.

image

Onze moestuin doet het heel goed! Onze Spaanse Pepers zijn echt gigantisch en heel pikant.
Ook kan ik dagelijks eetbare bloemen plukken, hier zie je Oost-Indische Kers.
En we plukten ook onze eerste augurk, die ook echt groot is. Morgen ga ik hem proberen in te maken.

image

Ik neem al sinds woensdag antibiotica en zit nu ongeveer in de helft van mijn kuur. Mijn teen was helemaal ontstoken en deed zoveel pijn en ik had ook koorts. Nu is het alweer wat beter, vrijdag moet ik weer naar de dokter om te kijken of de ontsteking volledig weg is.

Vandaag ging ik langs bij mijn meter en opa. Schimmeltje is vandaag 2 maanden geleden ingeslapen en ik wou de as gaan uitstrooien op de wei. Dit deden we dus ook onder de boom waar ze vaak stond te dromen in het zonnetje. Het was niet makkelijk, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vriend en mijn meter en opa. Ik ben hun nog steeds zo dankbaar dat ik Schimmeltje bij hun heb mogen zetten en dat ze dagelijks voor haar hebben gezorgd. Ze heeft echt met volle teugen kunnen genieten van die 2,5 jaar die ze bij ons is geweest.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Dat is inderdaad moeilijk, afscheid nemen. Jeetje. ๐Ÿ™ Wel heel fijn dat Schimmeltje zo heeft kunnen genieten van de laatste jaren, dat is een heel mooi geschenk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.