Snapshots of the week #35: naar de dokter en Suikerrock!

image

Ik liet me begin deze week even helemaal gaan in het Kruidvat. Er liepen enkele leuke acties die ik niet voorbij wou laten gaan en de nieuwe producten van Catrice lagen bij ons al in de schappen!

Mijn makeup tafel was weer een rommeltje geworden. Ik zette mezelf dus aan het werk om hem op te ruimen en schoon te maken. Het is op zich natuurlijk niet zo heel veel werk, maar voor mij is dit echt al een hele opgave. Ik kon dus meteen genieten van het uitzicht op mijn opgeruimde makeuptafel toen ik achteraf ging rusten op mijn bed.

Woensdag moest ik naar de dokter voor mijn teen en daar zal ik jullie maar een foto van besparen, haha. Ik had een ontsteking aan mijn nagel en ze gingen een stukje van mijn nagel weghalen. Hiervoor zou ik 2 spuiten krijgen met verdoving. Het werden er uiteindelijk 6 en ze waren echt heel erg pijnlijk omdat ze aan de zenuw worden gezet. Gelukkig moesten ze niet zo veel weghalen als eerst gedacht en ik hoefde dus ook geen draadjes.

image

Het was deze week internationallipstickday en dus droeg ik mijn favoriet: Diva van Mac. En ik zette al mijn gewone lipsticks eens naast elkaar en het viel me op hoeveel roodtinten ik heb, haha!!

image

Omnomnom!! Lekker gegeten deze week! En 2 nieuwe recepten uitgeprobeerd! Links de Wortel en Courgette lintpasta uit het Forest Feast kookboek en rechts de Vegetarische Enchiladas van Iris.

image

Vrijdag en zaterdag ging ik naar Suikerrock, al was het telkens niet heel lang. Ik pakte ook mijn teen goed in en deed makkelijke schoenen aan.

Het was 2 avonden heel leuk, maar de eerste avond at ik noodles aan een van de foodtrucks en een uur later had ik vreselijke buikpijn. Niet gare groenten en ik gaan niet samen, ik had beter moeten weten. #crohnielife
De tweede avond was ik ook redelijk snel thuis. Ik had veel pijn en ook nog last van mijn teen. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik ben geweest ondanks dat het zo kort was. Het zou zonde zijn om niet te gaan, want het is echt vlakbij ons huis!

image

Het is al weer augustus, het gaat zo snel! Mijn bulletjournal was vol en ik begon dus met een nieuw schriftje, altijd leuk!

Ik zette gisteren ook voor jullie al mijn opgemaakte en gekochte producten van juli op een rijtje. En dat was heel wat!

image

Ik kon ook weer een hoop augurken inmaken! Met dank aan het recept van mijn meter! Nu wel nog een maand geduld hebben voor we ze kunnen eten.

En wat was het mooi weer vandaag! Ik heb in de namiddag lekker buiten in de zetel gelegen terwijl mijn vriend de planten verzorgde. En we aten ook een ijsje, je mag jezelf al eens trakteren he!
Ik heb jammer genoeg veel pijn en het wordt weer elke dag meer en meer… Dus vandaag nam ik veel rust en ik plan morgen hetzelfde!

Met mijn teen gaat het ondertussen wel goed. Ik heb eigenlijk geen last waar ze de nagel hebben weggehaald en het sneetje in mijn teen zelf hebben gemaakt. Waar ik wel nog last van heb is de plaats waar ze de verdoving hebben gezet, hier is mijn teen heel erg blauw. Maar dit zal hopelijk ook weer snel overgaan.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Auwwww dat klinkt héél pijnlijk, die teen!!! Hopelijk is hij intussen genezen maar dat zal wel we zijn al drie weken later, of hij moest er intussen afliggen hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.