Snapshots of the week #37: Op bezoek bij mijn zus en niet vooruit kunnen

image

Maandag begon ik met goede moed met bloggen. Ik moest mijn artikel voor die dag nog afmaken en foto’s nemen van mijn makeup look. Ik wou graag nog wat andere dingen doen, maar toen ik hiermee klaar was, was ik zo moe en had ik zo’n pijn, dat ik de knoop doorhakte en besloot niet naar het Primark event te gaan.

image

Dinsdag maakte ik al het artikel voor woensdag. Ik had eigenlijk andere plannen, maar besloot voor een iets makkelijker uitvoerbaar artikel te gaan. En ik werd helemaal vrolijk van die felle kleurtjes. De linkse kleurtjes gaan wel allemaal uit het assortiment jammer genoeg.

image

De Primark opening was woensdag en het was een hele goede beslissing geweest van deze af te zeggen. Ik weet niet hoe het komt, maar de pijn en vermoeidheid zijn heel erg de laatste weken en overheersen mijn leven echt op het moment. Ook van mijn buik heb ik weer veel last, dus ik hoop dat mijn Remicade infuus volgende week voor wat verbetering zal zorgen.

Maar ik was niet de enige die zich ellendig voelde. Baptiste had zoveel last van de warmte, arm ding! We probeerden haar zo goed mogelijk koel te houden met de ventilator (niet rechtstreeks op haar) en bevroren waterflesjes in een handdoek in haar kooi. Ze wou daar ook niet echt uitkomen,te warm om te spelen…

image

Donderdag!! Naar vandaag had ik al lang uitgekeken. We waren bij mijn zus en haar vriend (Roald) uitgenodigd om te komen eten. Ook mijn broer, zijn vriendin en mijn neefje waren er. Maar ook Roald zijn zus en haar zoontje waren er. Het was superleuk, maar vreselijk warm! Roald maakte curry en mijn zus een hele mooie en lekkere taart.

image

Vandaag dan. Ik blogde al wat vooruit voor morgen. Productfoto’s maken en swatches, ik vind het allemaal erg leuk, maar het is echt zwaar momenteel.

Mijn vriend ging ondertussen aan het werk in onze moestuin. Er konden weer veel tomaten en pepers geoogst worden, maar ook de aardappels konden uit de grond. Een goede kilo van 1 plantje!

image

We gingen deze namiddag nog langs bij mijn grootouders en toevallig waren mijn broer en zijn vriendin er ook met mijn neefje. Ik ben helemaal verliefd op hem!

Thuisgekomen nam ik een lang warm bad. Dat helpt een beetje om mijn spieren te ontspannen. En dan was het rustig aan doen en nog series kijken!

Hoe was jullie week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Ben echt zoooo jaloers op jullie tuin! De mijne is een ramp, heb heel weinig kunnen oogsten en de tomaten barsten van alle regen.
    Zo fijn dat je zo’n goede band hebt met je zus, bij mij is dat echt niet het geval (en dat ligt grotendeels aan mezelf, besef ik maar al te goed).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.