Snapshots of the Week #40: geen goede week

image

Ik kreeg deze week verschillende leuke pakketjes binnen die ik besteld had!

Bij bol.com bestelde ik iets voor een winactie die er morgen aankomt en dan ook nog wat dingetjes van L’OrΓ©al voor mezelf met een 2+2 gratis actie.

Rechts zie je een sneak peak van een kleedje dat ik besteld heb bij topvintage.nl voor het trouwfeest van mijn nicht. Het hele feest is in jaren 50 stijl en de gasten moeten zich dus ook zo kleden. Ik kijk er al zo naar uit!!

image

Dinsdag kwam mijn zus langs met haar vriend. Lekker eten en goed gezelschap, perfect combination.

image

Ik kreeg mooie rozen van Bart. Gewoon zomaar, zo lief!!

Baptiste die haar trucjes doet. Ze is zo cute!

image

Nog meer bunny love.

Gisteren gingen we heel last minute nog langs op het verjaardagsfeestje van een vriend. Heel leuk,maar we bleven niet lang want ik had heel veel pijn, zoals heel de week eigenlijk al…

image

Essentials of the day. Die blush van Max Factor is echt een favoriet geworden!

En dan de volledige look. Contouring is trouwens gedaan met het Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette in 010 Ashy Radiance.

image

Vandaag opgestaan met zoveel pijn in mijn schouderblad, nek en schouder zelf. Maar ik moest sowieso nog gaan wandelen (hoort bij mijn oefeningen voor de kinΓ©) en dus gingen we even naar de markt vlakbij om iets te eten te halen.

In de namiddag hadden we nog een familiebezoek gepland, de oma van mijn vriend trakteerde namelijk op taart voor haar verjaardag. Dus daar gingen we natuurlijk ook nog even heen. Ik vind dit soort dingen belangrijk om te doen, maar ik heb de hele namiddag mijn pijn verbeten.

En nu lig ik in bed, helemaal warm toegedekt, want ik heb het al de hele week ijskoud en heb af en aan lichte koorts. Ik heb zoveel spier- en gewrichtspijn de laatste tijd en ben de hele tijd uitgeput omdat ik ’s nachts niet kan slapen door de pijn. Ik voel me hier nogal machteloos tegenover omdat ik niets vind dat helpt. Ik neem veel rust, maar het wordt maar niet beter. Soms lijkt het hier misschien dat ik veel doe, maar als we ergens heen gaan is dat vaak maar een uurtje, max 2 uurtjes omdat ik dan gewoon stikkapot ben en niet meer kan zitten van de pijn. Als ik dan in mijn bed lig vraag ik mezelf af of het dat wel waard is en ik blijf mezelf ervan overtuigen van wel. Want ik word doodongelukkig van hele dagen alleen thuiszitten en niks te kunnen doen… Daarbovenop heb ik geen pijnstillers die echt werken en ook het gevoel dat de dokters mij niet helpen…
Ok genoeg, alles er uit gegooid, weer moed bij elkaar rapen en verder gaan. Op naar volgende week.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.