Snapshots of the Week #41: Ikea en verjaardag vieren!

image

Mijn winactie kwam maandag online en je kan nog steeds meedoen! Je maakt kans op het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette en 2 nagellakjes van Catrice!
image

Ah heerlijk, de week beginnen met schoon gewassen makeup kwasten! Altijd zo fijn als ze weer fris, zacht en fluffy zijn en ze werken eens zo goed. Ik probeer ze toch minstens elke 2 weken uit te wassen met water en babyshampoo.

Maandag had ik niet zo een goede dag, ik voelde me echt rot. ’s Avonds brachten we een bezoekje aan mijn grootouders waar we lekker verwend werden. Ze zijn altijd zo lief voor mij en toen ik vertrok voelde ik me weer wat beter.

image

Donderdag gingen we naar ikea! Altijd zo fijn, maar omdat het fysiek zo slecht gaat, zag ik hier best tegenop. Ik was bang voor de weerslag achteraf. We besloten dus om een rolstoel te nemen in de ikea zodat ik niet de hele tijd moest stappen. Ik had het hier best wel moeilijk mee, maar het heeft wel een verschil gemaakt. De dag zelf heb ik wel veel pijn gehad, maar de dag erna viel het mee. En ik kon nog stappen na ons bezoekje, wat anders echt heel pijnlijk wordt…

We kochten een ladekastje om mijn makeup in op te bergen (moet nog in elkaar gezet worden), kruidenpotjes, veel geurkaarsen, weckpotten, een vuilbakje, kussenslopen en nog wat andere kleine dingetjes. Eigenlijk gingen we vooral voor een Billy boekenkast, maar we bedachten ons pas toen we onderweg waren dat dit helemaal niet in onze kleine Renault Clio past…

image

Ik doe mee aan de Fotografille Fotoweek, een tiendaagse photochallenge op instagram. Ik doe mee op mijn 2 accounts, links zie je de 2 eerste foto’s van de challenge die ik op mijn privΓ© account poste en recht de foto’s die op mijn blog account kwamen.

image

Aangezien ik elke week mijn gezicht scrub en een masker opdoe en ook zeker 1x mijn nagels lak, leek het mij wel leuk om dit ook met jullie te delen vanaf nu!

Scrub: Body&Bess Facial Scrub
Gezichtsmasker: Nuxe Bio BeautΓ© Vitamin Rich Detox Mask With Orange Water

Nagellak: Essence The Gel Nailpolish 36 dare it nude en 45 yummiiii! met bijhorende base- en topcoat

image

Mijn favorieten van augustus kwamen deze week ook online! Ik ben altijd benieuwd om te horen wat die van jou zijn, misschien leer ik zo nieuwe dingen kennen, dus laat zeker een reactie na bij het artikel!

En vandaag gingen we (grootouders, kleinkinderen en hun vriend/in en de achterkleinzoon) eten voor de verjaardag van mijn opa. Het was echt zo leuk om met z’n allen rond tafel te zitten en het eten was ook erg lekker (we aten bij de Moemmedel in Bierbeek). Achteraf gingen we nog iets drinken bij mijn meter en opa thuis en natuurlijk de whisky proeven die we samen cadeau deden. Gelukkig viel hij in de smaak, want eerlijk gezegd ken ik daar niet veel van. Ik koos hem uit en ging voor de Gouden Carolus Single Malt die samen met 2 bijhorende glazen in een mooi kistje zat.

En nu weer in bed, het begint een vast iets te worden op dagen dat ik iets ga doen dat ik achteraf de rest van de dag in bed doorbreng. Maar vandaag vind ik het niet erg, want ik heb echt een hele mooie dag gehad.

image

Oh en nog even voor LJ, want ik was het weer bijna vergeten… Het Monster Op De Trap. Als kind dacht ik altijd dat die mijn vingers er zou afbijten als ik mijn hand in zijn mond stak, toen daagden we elkaar daar ook echt voor uit enzo. Ja ja, good times, haha! Maar hoe bang ik er vroeger ook voor was, nu vind ik hem echt prachtig!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.