Snapshots of the Week #42: Postkaartjes en een namiddag Leuven

image

Maandag kwam mijn postcrossing update online. Ik vond het zo leuk om op die wereldkaart te zien van waar ik al allemaal kaartjes had ontvangen!

Sunsets β™‘

image

Donderdag ging ik met mijn zus in de namiddag naar Leuven. We hadden allebei nog niet gegeten toen we aankwamen en dus besloten we dit bij de Greenway te gaan doen.

In de late namiddag gingen we nog iets drinken bij Bar Louis. Ik vind het interieur daar erg mooi en hun bankjes zijn zo zacht!! Daarna gingen we ook nog smoutebollen eten op de kermis, waar we nog erg gelachen hebben toen er een gids aan een buitenlandse groep probeerde uit te leggen wat smoutebollen waren, ik vond zijn uitleg zelf ook niet zo heel lekker klinken en dus was zijn groep ook niet heel enthousiast.

image

Mijn Happy Blue Box van September kwam ook aan. Supermooie inhoud weer! In het artikel ga ik hier uitgebreid op in.

image

Scrub: Hema It’s My Beautiful Skin Day Hydrating Scrub Cream
Gezichtsmasker: Freeman Facial Clay Mask Chocolate&Strawberry

Nagellak: Essence The Gel Nailpolish 48 My Love Diary

image

Gisteren hadden we een erg leuke avond, er kwamen goede vrienden langs. We bestelden Thais en daarna speelden we nog gezelschapsspelletjes. We hebben echt heel veel gelachen! Maar op het einde van de avond was mijn batterij leeg.

Vandaag hadden we dan het verjaardagsfeestje voor de tante van Bart bij hun thuis in Sint-Truiden. Altijd leuk familiefeestjes, maar zo vermoeiend! Dus thuisgekomen en in bed gekropen.

De laatste foto is een quote die ik heel belangrijk vind voor iedereen om te onthouden. Instagram is not reality. Ik word vaak raar bekeken door mensen als ik zeg dat ik niet kan werken en bijna de hele dag moet platliggen omdat ik zoveel pijn heb, want op instagram zie ik toch dit en dat… Een beetje kortzichtig, je weet nooit helemaal wat er zich in iemands leven afspeelt.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

  1. Op social media tonen we inderdaad enkel het beste van onszelf… Wat zou een mens nu foto’s gaan maken van een rommelige living, de propere was die nog ophangt van twee weken geleden of dergelijke dingen? Het interesseert geen kat, denk ik dan. Erg jammer dat je zo’n reacties krijgt van mensen, je zou bijna willen dat ze je pijn eens een dagje konden overnemen!

    1. Ja, soms denk ik inderdaad ze moesten eens een dag mij zijn en voelen wat ik voel. Maar dat gun ik gewoon niemand…
      Ik probeer op mijn persoonlijke instagram soms ook al eens te zetten wanneer ik me niet goed voel enzo. Maarja als je dat dan te vaak doet dan krijg je weer reactie dat je overdrijft of zaagt of te negatief bent. Je kan voor sommigen gewoon niet goed doen denk ik ☺

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.