Snapshots of the Week #47: weekendje weg!

image

We gingen deze week iets eten met de ouders van Bart voor de verjaardag van zijn mama. En daar moet natuurlijk iets op gedronken worden. Ik koos voor een gin&tonic, hoe kan het ook anders. Deze was met PJ’s Elderflower Gin. Superlekkere Belgische Gin!!

image

Mijn week begon niet heel goed, veel pijn en heel moe… Gelukkig is er iets zoals Ben & Jerry’s Peanutbutter Cup ijs om me een beetje gelukkiger te maken, haha!

Ik lakte mijn nagels in een van de nieuwe Essence kleurtjes, 52 Amazed By You. Ik hou zo van paarse nagellak!

image

Vrijdagmiddag vertrokken ik en Bart op weekend naar Heerlen. We sliepen in het Van Der Valk hotel. Het weekendje was een cadeautje voor Bart zijn verjaardag. Hij verjaart dit weekend op Halloween!!

image

Bij ons arrangement was zowel het ontbijt als het diner inbegrepen. Omnomnom. Echt veel en lekker gegeten!

image

Op zaterdag gingen we richting Maastricht om even te shoppen. Zowel Bart als ik hadden een paar dingen nodig, maar een volledige shoplog zie je later nog voorbij komen!!

image

En nu zijn we weer thuis. Het weekendje was erg leuk, maar voor mij ook erg vermoeiend. Dus nu lig ik lekker in de zetel met een happy bunny bij mij!!

Morgen heb ik een afspraak in het ziekenhuis bij een nieuwe arts. We maakten de afspraak al maanden geleden, maar er was een erg lange wachttijd. Eigenlijk heb ik niet veel zin om te gaan omdat we liever naar een ander ziekenhuis willen. Maar omdat we nu zo lang hebben gewacht, kunnen we evengoed gaan en horen wat hij te zeggen heeft.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.