Snapshots of the Week #53: De kerstboom staat!!

image

Begin deze week lakte ik mijn nagels met dit mooie kerst kleurtje van Yves Rocher. Het is zo mooi en doet me denken aan een glanzende kerstbal!

Ik kon er weer niet aan weerstaan en ik kocht het The Blushed Nudes palette. Ik ben zo fan van het The Nudes palette, dus ik ben er redelijk zeker van dat ik deze ook fijn ga vinden!

image

Mijn Gekocht & Opgemaakt artikel kwam ook online. Zo veel!!

Ik had geen gewone truien meer en dus bestelde ik deze leuke via Zalando. Sinds ik hem heb, leef ik er zo een beetje in.

image

Woensdag moest mijn vriend in Brussel zijn en dus kon ik gezellig langsgaan bij mijn broer, zijn vriendin en mijn lieve neefje! Hij is weer superhard gegroeid, maar nog steeds even schattig! Binnen 2 maanden wordt hij al 1 jaar!
Pilou wou ook even poseren voor de foto en ze ziet er altijd zo mooi uit met haar grote ogen!
Nathalie had plots zin om koekjes te bakken en die waren zo lekker! Sindsdien heb ik er de hele tijd zin in!

image

Swatches maken van de winter collectie van Essie! Ik denk altijd “oh, dat doe ik even snel”, maar uiteindelijk ben ik er altijd langer mee bezig dan ik verwacht.

image

In mijn timehop kwam ik deze week veel foto’s tegen van babynijn Baptiste! Ze is nu al twee jaar bij ons en ik kan me haar al niet meer voorstellen als zo een klein dropje.

Zaterdag kwamen er vrienden langs thuis. Ik keek er eigenlijk niet naar uit, want ik had vrijdag een tweede vaccinatie gekregen en mijn arm deed zoveel pijn! Maar uiteindelijk was het een superfijne avond en de afleiding deed me goed.

image

Mijn kerstboom staat!! Ik ben altijd zo blij met die extra gezelligheid in huis!

En Bart en ik zijn eindelijk begonnen aan seizoen 5 van The Walking Dead!! Niet voor de weke zielen onder ons, want ik vond het allemaal nog grafischer geworden dan de vorige seizoenen. En het is nog steeds even goed, want we bleven veel te laat op om toch nog een aflevering extra te kijken.

Sorry dat dit artikel vandaag pas online komt, er was blijkbaar iets misgegaan bij het inplannen!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.