Snapshots of the Week #54: 6 jaar heel verliefd en jaarlijkse tradities!!

image

Maandag moest ik naar een afscheidsceremonie. Ik ging hier samen met mijn broer en zijn vriendin naartoe en nam dus eerst de trein naar Brussel. Op de trein las ik The Tales Of Beedle The Bard nog eens opnieuw. Superleuk boekje voor alle Harry Potter fans.

De Warmste Week is weer bezig op Studio Brussel. Hier staat in de dag altijd StuBru op. Ik vind het een hele fijne zender en in de Warmste Week is het extra leuk om te luisteren.

image

Het was weer tijd om mijn nagels te lakken! Ik deed dit met een glas wijn erbij en ondertussen keken we The Walking Dead. Perfecte combo, haha!

De Happy Blue Box kwam deze week weer aan. Hij zat supervol! De volledige inhoud staat al online.

image

Nikkietutorials gebruikt vaak de Nivea After Shave Balm als primer. Ik werd wel heel benieuwd en ben hem nu dus aan het uitproberen. Morgen zal hij echt getest worden aangezien ik dan een groot deel van de dag weg ben voor mijn infuus.

Ik heb deze week ook een hele hoop foto’s genomen van producten en kon dus aan de slag met uitproberen en reviewen! Ik was vooral blij om na weken eindelijk mijn nieuwe Mac lipstick te kunnen gaan gebruiken!

image

Joepie! Vrijdag waren Bart en ik 6 jaar samen. Normaal vieren we dit samen op de dag zelf, maar nu stelden we het een dagje uit want we gingen die avond uit eten voor de verjaardag van een vriendin.

Leuven ziet er altijd zo mooi uit met Kerst ♡

image

Zaterdag was het dan tijd voor onze date! We aten bij La Cantina in de Muntstraat. Hier gingen we de eerste jaren ook uit eten om ons zoveel jaar samen te vieren (toen het nog in de Parijsstraat was). Maar dan is het restaurant een tijd toe geweest. Nu is het er weer, op een andere locatie, maar met hetzelfde lekkere eten en dus kunnen we er weer gaan. Ik neem er gewoon elke keer exact hetzelfde: Caipirinha als aperitief, dan Guacamole om samen te delen en als hoofdgerecht Plato Vegetariano. Ik ben zo iemand die elke keer hetzelfde blijft nemen als ik iets lekker vind, haha.

image

Daarna naar goede gewoonte naar de Kerstmarkt! Ik vind dit altijd erg leuk om te doen, er hangt een hele warme sfeer en we kusten onder de maretak voor geluk volgend jaar!

En ondanks het feit dat ik eigenlijk vol zat van het eten bij La Cantina, wou ik absoluut nog churros op de kerstmarkt! Deze eet ik elk jaar net zoals op onze date 6 jaar geleden!

image

Vandaag deden we het rustig aan en daar had ik behoefte aan. ’s Avonds kwam de zus van mijn vriend wel langs om mee te eten. We keken nog een comedyshow en lachten heel wat af. Ze is nu voor een maand in België en vertrekt binnenkort weer naar Brazilië!

Baptiste is altijd weer populair als er bezoek is. Iedereen is vertederd en wil haar snoepjes geven en aaien. Maar Baptiste vindt niet iedereen even leuk om door geaaid te worden. Dus het is altijd even afwachten wat ze gaat doen. Maar ze vond Kathy blijkbaar wel erg leuk en ze was helemaal niet bang.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.