Snapshots of the Week #55: 4x Kerst Vieren

image

Mijn week begon met een bezoek aan het ziekenhuis voor mijn infuus. Ik las Tales Of Beedle The Bard opnieuw en ook nog een stuk uit Fantastic Beasts And Where To Find Them. Ja, zo lang zat ik er weer… En ik had niet altijd het leukste gezelschap… Ik heb graag rust tijdens mijn infuus en deze keer had ik het eerste uur twee tieners voor me die niet van elkaar konden afblijven… Ach ja…

Ik deed ook voor het eerst mijn nieuwe sjaal aan die ik kocht op de kerstmarkt. Hij is echt supergroot, lekker warm en heel zacht. Perfect dus.

image

Ik lakte mijn nagels deze week 2 keer.
Links zie je een Luxury Lacquer van Catrice. Ik had hem speciaal gekocht voor tijdens de feestdagen en hoewel ik de kleur mooi vind, lakte hij echt heel streperig, wat geen mooi resultaat gaf. En ik gebruikte een Gel base- en topcoat en toch had ik de dag erna al chips…

Zaterdag lakte ik mijn nagels met de rode lak uit de LE van Essie, met hierover een matte topcoat. Maar ja, vandaag dus ook al weer chips in mijn nagellak. Morgen dus waarschijnlijk weer een lakje van Essence met base- en topcoat erover, dan blijft het wel een week mooi!

image

Kerstavond vierde ik samen met Bart en Baptiste! We bleven gewoon thuis, keken The Grinch in onze pyjama en aten lekkere hapjes met alle kaarsjes aan.

In de namiddag waren we ook nog even langsgeweest bij mijn meter en opa om een fijne kerst te wensen en hun cadeautje te geven. Wij kregen een set dubbelwandige glazen van Bodum van hun, hier was ik superblij mee! Alle cadeautjes die ik kreeg, zie je binnenkort nog wel voorbijkomen!

image

Ik kreeg ook 2 kettinkjes in de bus deze week. Deze had ik besteld om een actie van Music For Life te steunen. De actie heette Soldaatjes Tegen Kanker en ze zamelden meer dan 1000 euro in!!

Kerstdag gingen we eerst langs op de Kerstbrunch bij mijn oma. Daar kreeg ik een cadeautje met een jaar vertraging op, haha. Dit was dus mijn cadeau van vorig jaar nog: het W7 In The Nude palette. Het was weer heel leuk om iedereen van de familie terug te zien, ook al konden we niet heel lang blijven.

image

Mijn look voor de feestdagen, er stond ook een tutorial van online. De ooglook wisselde een beetje, maar op mijn lippen droeg ik elke dag een berry kleurtje.

Na de brunch van mijn familie op Kerstdag, moesten we nog naar het etentje met de ouders en zus van mijn vriend. Er was om 13u gereserveerd en we kregen een 5 gangen menu bij Villa Torre. Superveel eten! Ik gaf mijn dessert dus na 1 hapje door aan Bart. Jammer, want het was wel heel lekker, maar mijn buik was niet zo tevreden.

image

Zaterdag vierden we Kerst samen met mijn broer, Nathalie, mijn kleine neefje, mijn zus en Roald. Wij zorgden voor de hapjes, mijn broer en Nathalie voor alles om gourmet te doen en mijn zus en Roald brachten dessert mee. We aten met andere woorden dus veel te veel, haha!
Er werden natuurlijk ook pakjes uitgedeeld, maar wat ik allemaal kreeg zal ik later nog laten zien!

Pilou, de kat van mijn broer en Nathalie liet zich na het eten ook nog even zien, maar dit is de enige foto die ik kon nemen, heel flaterend, haha.

Vandaag heb ik heel lang geslapen, want we lagen pas na 3u in bed… Ik moest ook veel pijnstillers nemen, want ik kon echt niet meer na 3 lange en vermoeiende dagen. Morgen nog rustig aan doen en hopelijk gaat het dan weer wat beter en heb ik niet teveel last met Nieuwjaar! Ook heb ik deze week vaak last gehad van mijn buik. Al dat feesteten is er dus duidelijk niet goed voor…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.