SNAPSHOTS 2016 #20

image

☆ Vorige week kreeg ik de Demak’Up Detox Water Challenge kit thuisgestuurd. Ik ging ermee aan de slag en het artikel over de Detox kwam maandag online.

☆ Ik ben al zo lang aan het aftellen!! Dinsdag is het eindelijk zo ver, het concert van Mumford&Sons.

☆ Ons terras ziet er zo mooi uit! Binnenkort komt er een artikel over onze moestuin online.

☆ Pijn. Pijn. Pijn. Mijn lichaam reageerde weer op de behandeling van de kiné met spierpijn over mijn hele lichaam. En daarbij kreeg ik ook nog eens migraine. Top. Gelukkig is mijn vriend altijd superlief en zorgt hij goed voor mij.

☆ Donderdag was het 19 mei. Een jaar geleden dat ik mijn pony moest afgeven. Ik denk elke dag aan haar en heb het er nog vaak moeilijk mee, maar die dag was het extra zwaar.

☆ Vrijdag kwam een ex-collega van mijn vriend bij ons eten. we hebben altijd goed contact gehad met hem en het was leuk om hem nog eens te zien. Ik maakte spaghetti en maakte een foto van de groenten in een flatlay voor #the100dayproject. Hierover vertel ik snel meer!

☆ Deze spreekt voor zichzelf.

☆ Zaterdag maakten we een miniroadtrip naar Keerbergen om een gameboy te gaan halen. Ik had nog een hele oude gameboy, zo een groot grijs geval, maar deze was het echt aan het begeven en dus ging ik op zoek naar een vervanger. Ik ben nu Pokémon Yellow aan het spelen en omdat ik een beetje een klein kind ben, heb ik mijn tegenspeler in het spelletje Booger genoemd. En ja, ik vind dat heel grappig van mezelf, haha.

☆ Vandaag begon mijn dag redelijk goed op vlak van pijn en dus ging ik enthousiast pannenkoeken bakken ’s middags. Maar in de namiddag crashte ik weer en dus spendeerde ik de rest van mijn dag in bed…

Hoe was jouw week?

xx.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.