Snapshots 2016 #7

image

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat het een weekje stil is geweest op mijn blog. Dit komt omdat het een emotioneel zware periode is voor mij. Vorige week woensdag kregen we het bericht dat het heel slecht ging met mijn oma. Ze was al heel lang ziek en lag ook nu alweer enkele weken in het ziekenhuis. Woensdagavond ging de hele familie nog bij haar op bezoek en die nacht is ze overleden. De begrafenis was deze woensdag, de mis was heel persoonlijk, haar 8 kinderen en 17 kleinkinderen schreven mee teksten om voor te lezen. Het afscheid van mijn oma is zwaar, dus ik had echt even pauze en ademruimte nodig. Maar nu ga in mijn best doen om de draad weer op te pikken met mijn blog.

☆ Vorige week was Bart 3 dagen in Praag met zijn werk. Omdat ik het niet zo zag zitten om 3 dagen alleen te zijn, nodigde ik mijn zus uit om te komen slapen. Hij was weg van dinsdag tot donderdag en dus was hij er niet toen mijn oma overleed, dit vond ik echt heel moeilijk, want hij is echt mijn grootste steun en troost.

☆ Een oude foto van mij, mijn oma en mijn zus.

☆ Zoo Tycoon speel ik al vanaf mijn 12 jaar en ik vind het nog steeds een heel leuk spel. Ik ben nu wel van plan om de nieuwere versie te kopen of iets anders dat hierop lijkt, want ik heb de scenario’s al heel vaak uitgespeeld!

☆ Vorige zondag was het Valentijn. Door het overlijden van mijn oma stond mijn hoofd er niet echt naar. We bleven gewoon thuis, maakten samen eten en keken een filmpje.

☆ We hadden wel cadeautjes gekocht. Bart kreeg van mij het 3e boek van The Walking Dead en chocolaatjes. Ik kreeg van hem een nieuw bedeltje voor mijn Pandora armband.

☆ Ik en Lise begonnen vorige week ook weer aan ons visionboard, als het af is, komt het resultaat op mijn blog.

☆ Gisteren kwam Lotte langs met heel veel potten ijs omdat ik me slecht voelde. We aten dus veel Ben & Jerry’s en keken de leeuwenkoning. (Wat voor Lotte de allereerste keer was!)

☆ ’s Avonds hadden we afgesproken met vrienden om iets te gaan eten bij Tiens!. Dat was zoals altijd superlekker en er stond een nieuw drankje op de kaart en dat moest uiteraard geproefd worden.

☆ En vandaag werd mijn lieve neefje al weer 1 jaar!! Ongelooflijk hoe snel dit gegaan is. Ik weet nog hoe klein hij was toen ik hem voor het eerst zag een jaar geleden en nu is het al een heel ventje!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.