WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!

Er kwam deze woensdag geen artikel online en daar was een hele goede reden voor. Ik was namelijk druk bezig met iets anders. Woensdag tekenden mijn vriend en ik namelijk voor ons huis en kregen we de sleutels. Ein-de-lijk!! We deden ons bod al half juni en dus hebben we een aantal maanden moeten wachten tot we eindelijk de sleutels hadden. Maar nu is het officieel van ons!!


We kunnen jammer genoeg niet meteen verhuizen, er moet namelijk heel wat verbouwd worden. Er staat bijvoorbeeld geen keuken meer in, het huis is niet aangesloten op de riolering, de elektriciteit is afgekeurd, de verwarmingsketel moet vernieuwd worden, de badkamer komt op een andere plaats, er moeten nieuwe ramen in, het duivenkot moet afgebroken worden, … Er is een hele lijst met dingen die moeten gebeuren, maar we kijken er echt naar uit om er aan te beginnen.

Natuurlijk kan ik door mijn chronische pijn niet veel zwaar werk doen, maar ik kan bijvoorbeeld wel alle papieren goed bijhouden en opvolgen voor de bank (we lenen namelijk ook voor de verbouwing) en ik ga proberen ervoor te zorgen dat ons appartement (waar we dus nog enkele maanden in blijven wonen) schoon en opgeruimd blijft. Het gaan sowieso zware maanden worden, maar we zien het helemaal zitten. Dit huis is echt onze droom, dat wisten we meteen toen we het de eerste keer gingen bekijken.

Het huis heeft zowat alles wat we zochten. Het heeft een ruime kamers met veel licht. Boven zijn er 3 slaapkamers, 2 die een mooie grootte hebben en een kleintje waar de badkamer komt. Ook is er nog een onafgewerkte zolder waar we later nog een extra kamer van kunnen maken. En dan de tuin, die is echt supergroot. wat je hierboven op een foto ziet is nog niet de helft! Achter ons ligt een boomgaard en daarachter is een fietsroute en natuurgebied.

Jullie zullen waarschijnlijk in een toekomst regelmatig iets voorbij zien komen van het huis. Zo kunnen jullie alle vooruitgang mee volgen!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.