ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

Acqua Colonia lanceert in april hun nieuwe geur, White Peach & Coriander. Net zoals bij alle geuren uit deze lijn zullen ook de ingrediënten van deze frisse lente geur een aromatherapeutisch effect hebben.

Ik kreeg van Acqua Colonia hun nieuwste geur toegestuurd die vanaf april in de winkel zal liggen. De Eau De Cologne heeft het aroma van witte perzik en pittige, citrusachtige koriander.

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

“Ik nam de frisse citrusbasis van een eau de cologne en voegde een harmonieuze zoete geur toe en een vleugje sappig fruit met de witte perzik. De korianderblaadjes vormden een heerlijk contrast met de fruitige toetsen. Zo ontstond een unieke, bijzondere geur die een heerlijk, comfortabel gevoel verspreidt.”
– Alexandra Monet, parfumeur en bedenker van White Peach & Coriander

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

Ik vind de vormgeving van de doosjes en de flacons van Acqua Colonia altijd erg mooi. Ze hebben een soort van retro look die mij erg aanspreekt. Het relief in de fles is ook prachtig om te zien, zeker als het licht er op valt! De zachte kleuren doen me meteen aan de lente denken en de gouden details maken het geheel af.

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat er in de verpakking zit! Ik geloof er zelf sterk in dat geuren een effect kunnen hebben op hoe je je voelt. Deze geur zou een balancerend effect hebben.

Witte Perzik: Dit tere, fluweelzachte fruit, oorspronkelijk uit Azië afkomstig, is met zijn zuivere, zoete en fruitige aroma een verzachtend element in deze geur.
Koriander: De heldere, groene toetsen uit de blaadjes en zaden van de korianderplant zijn kalmerend en verfrissend.

Ik vind het zelf een erg fijne geur. Hij is delicaat en zacht, fruitig en fris. Een perfecte geur voor de aankomende lente en zeker eentje die je elke dag kan dragen, geen zware, overweldigende partygeur. Ik denk dat dit zeker een nieuwe favoriet van mij gaat worden!

ACQUA COLONIA WHITE PEACH & CORIANDER

Eau de cologne Splash & Spray 170 ml – € 41,00
Eau de cologne Natural Spray 50 ml – € 21,80
Aroma Shower Gel 200 ml – € 14,76
Moisturising Body Lotion 200 ml – € 15,84
Refreshing Body Spray 75 ml – € 14,76

Vanaf 2017 zullen er 6 geurvariaties in het aanbod van Acqua Colonia zitten: Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Mandarian & Cardamom, Lemon & Ginger, Blood Orange & Basil en dan de nieuwe White Peach & Coriander. Stuk voor stuk combinaties die me erg aanspreken!

De White Peach & Coriander geur van 4711 Acqua Colonia zal vanaf april te koop zijn bij Planet Parfum en Galleria Inno.

xx. Isabelle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.