MAKEUP LES BIJ BOBBI BROWN

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn broer en schoonzus een bon van Bobbi Brown cadeau. Mijn schoonzus is echt fan van het merk en heeft er dan ook veel producten van. Zelf had ik nog niets van Bobbi Brown, maar ik heb het altijd al een mooi merk gevonden. Waarom ik er nog niets van had? Omdat er geen winkel is dichtbij mij, haha. Vorige zaterdag hadden mijn schoonzus, mijn zus en ik afgesproken om even in Brussel te gaan winkelen en dan bij Cosmeticary langs te gaan.

make-up-lesson-bobbi-brown-9
Een winkel als deze van Bobbi Brown is een droom voor mij, ik zou makkelijk meer dan een uur tussen de makeup kunnen kijken die er uitgestald staat en liefst van al alles mee naar huis nemen! Maar dat kan mijn portefeuille niet aan, haha. Bobbi Brown is namelijk een meer high end merk en dus niet echt goedkoop. De bekende shimmer bricks kosten zo bijvoorbeeld bijna € 50, de foundations zijn € 40 of meer en voor een lipstick betaal je ongeveer € 27.

Mijn schoonzus en ik besloten om een makeup les te nemen. Ik kreeg er meer dan één en had zo een volledige basis, namelijk een beetje skincare, een volledige uitleg over concealer en foundation en dan bracht de makeup artist nog wat blush, bronzer en een nude lipstick aan.

make-up-lesson-bobbi-brown-4

make-up-lesson-bobbi-brown-7
make-up-lesson-bobbi-brown-3
Je krijgt tijdens de lesjes een duidelijke uitleg over de producten die er gebruikt worden en waarom de makeup artist juist dit voor jou uitkiest. Verder heeft hij ook de juiste kleur foundation, corrector en concealer voor me uitgezocht. Nadat je les afgelopen is, maakt de makeup artist een facechart met daarop alle producten die hij gebruikt heeft. Deze kan je bijhouden en zo kan je makkelijk de producten onthouden die bij jou huidtype passen.

We kregen onze makeup les van Jean bij Cosmeticary en ik vond het echt een leuke ervaring en heb weer wat bijgeleerd. Hij was heel enthousiast, gaf een duidelijke uitleg in het Nederlands (keep in mind dat we in Brussel waren) en hij was duidelijk verliefd op het merk Bobbi Brown. Echt een hele leuke ervaring en als ik de centjes had, zat ik elke week bij hem op de stoel, haha.

make-up-lesson-bobbi-brown-6
Het uiteindelijke resultaat was een frisse basis, een beetje een no-makeup look. Ik vond het er zelf heel mooi uitzien, de foundation en concealer waren een perfect fit en voelden ook fijn aan op mijn huid, zelfs uren later zat alles er nog mooi op. De blush en bronzer brachten weer wat dimensie in mijn gezicht. En ja de lipstick, ik kan gewoon niet weerstaan aan een mooie nude kleur.

make-up-lesson-bobbi-brown-1
En hoe kan het ook anders, ik ging niet met lege handen buiten. Ik kocht drie van de producten die Jean gebruikt had om me op te maken, het gezichtspoeder, de kwast die hij voor de concealer had gebruikt en de lipstick. De reviews van het poeder en de lipstick volgen nog!

Maar er waren nog 2 producten die ik eigenlijk had willen kopen, namelijk de foundation stick en de gezichtscreme. Maar dat was dan nog eens € 100 euro extra geweest, dus daar zal ik nog even voor moeten sparen!

make-up-lesson-bobbi-brown-5

Het was echt fijn om zo een uitgebreide uitleg te krijgen en opgemaakt worden is toch altijd een leuke ervaring vind ik. Ik wil zeker nog eens teruggaan voor een les met een ooglook. Ik ben heel blij met mijn aankopen en denk dat Bobbi Brown er met mij een nieuwe vaste klant bij heeft, haha! Nog eens een dikke dankuwel aan mijn broer en schoonzus voor het mooie cadeau!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.