THE BODY SHOP JAPANESE CHERRY BLOSSOM EAU DE TOILETTE

Maandag ging ik met mijn zus weer een namiddagje naar Leuven, we doen dit nu regelmatig en het is altijd zo gezellig met ons twee! We gaan langs enkele winkels, gaan iets drinken en sluiten de dag af met iets lekkers om te eten! Een van de winkels die ik deze keer echt niet wou overslaan, was The Body Shop! Al heel lang wou ik mijn geliefde Japanese Cherry Blossom Eau De Toilette weer kopen. Mijn oude flesje was al een hele tijd bijna leeg en dus was ik er steeds super spaarzaam mee, maar ik wou mijn geliefde geur graag weer meer gaan dragen en dus kocht ik hem opnieuw!

TBS-japanese-Cherry-Blossom
TBS-japanese-Cherry-Blossom-6
De verpakking van de geur is volledig vernieuwd, dit zie je al meteen aan het mooie doosje waar hij in zit! Ik vind hem zo leuk dat ik hem eigenlijk niet wil weggooien!

Op de achterkant staat wat info over de kersenbloesems die de basis zijn voor de lichte geur van dit parfum. De geur wordt vervolledigd met magnolia en hinoki hout.

Naast de Eau De Toilette is er ook een Body Lotion, Fragrance Mist, Shower Gel en Body Cream verkrijgbaar in deze geur.

TBS-japanese-Cherry-Blossom-3
IngrediΓ«ntenlijst

TBS-japanese-Cherry-Blossom-2
TBS-japanese-Cherry-Blossom-1

Binnenin het dekseltje staat er nog een stukje over de filosofie van The Body Shop:

The world is our source of beauty. We search the globe for the finest natural ingredients. We only hand-pick the cream of the crop for the most precious aromas and the purest fragrance expression. Never tested on animals, 100% vegan, our fragrances will heighten your senses to make you feel so good.

De flacon zelf heeft ook een makeover gehad en ziet er heel mooi uit. Een soort frisse vormgeving die zeker bij het parfum past.

De geur van het parfum zelf is licht met een frisse bloemengeur. De kersenbloesem heeft zeker de hoofdrol in dit parfum! De geur is er eentje die denk ik iedereen wel lekker vindt aangezien hij zeker niet overweldigend is, vooral een leuke lente en zomergeur.

TBS-japanese-Cherry-Blossom-5
Ik ben blij dat ik deze weer lekker veel kan gaan dragen. Al jaren is deze een favoriet van mij en ik grijp er heel vaak naar terug. Zeker op de warme zomerdagen zal ik deze vaak gebruiken!

De Japanese Cherry Blossom Eau De Toilette is te koop bij The Body Shop voor € 27,00 voor een flacon van 50 ml.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.