BUBBLY DAGLENZEN

Sinds enkele jaren ben ik begonnen met het dragen van mijn bril af te wisselen met het dragen van contactlenzen. Ik heb er al verschillende uitgeprobeerd en ik kan eerlijk zeggen dat er echt een verschil is in prijs en kwaliteit tussen verschillende merken. Ik kreeg enkele weken geleden een pakketje lenzen van Bubbly toegestuurd en deel graag mijn ervaring.

Bubbly stuurt je contactlenzen rechtstreeks naar jou op. Geen tussenpersonen, geen lastminute tripjes naar de winkel omdat je geen lenzen meer hebt. Het gemak van je lenzen op een vast moment in de brievenbus aan te krijgen is groot.

Ik kreeg vroeger ook lenzen thuisgestuurd, maar na problemen met foute lenzen en maandlenzen die scheurden na 1x dragen, zette ik het abonnement stop en ging ik gewoon naar de winkel om lenzen te kopen. Met als resultaat dat ik vaak vergat er nieuwe te halen en zonder zat.

Ik heb altijd maandlenzen gedragen, daglenzen leken mij zo duur in vergelijking! Maar aangezien ik ook vaak mijn bril draag, was het toch zonde wanneer ik mijn lenzen op het einde van de maand weg moest gooien wanneer ze maar enkele keren gedragen waren.

Voor mij zijn daglenzen dus eigenlijk een veel betere optie. Of ik nu elke dag lenzen draag of 1x per week, de prijs blijft hetzelfde. Dus ik besloot Bubbly een kans te geven. Hun daglenzen zijn helemaal niet duur en worden gewoon met de post geleverd!

De daglenzen van Bubbly hebben Aqualock-technologie, deze bootst de natuurlijke hydratatie van het oog na en zorgt voor een optimaal draagcomfort. Door het ontwerp van de lens vermindert ook de sferische vervorming en krijg je een beter zicht. Ook hebben ze een klasse II UV-filter, deze blokkeert 95% van de UVB-straling en 70% van de UVA-straling, hierdoor zijn je ogen ook nog eens beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon.

De lenzen komen in een plat doosje toe dat gewoon in de brievenbus past. Aangezien het daglenzen zijn heb je geen lenzenpotje of vloeistof nodig. ’s Ochtens doe je een nieuwe lens open en aan het einde van de dag, gaat deze gewoon de vuilbak in.

De lenzen voelen supercomfortabel aan! Ze zijn heel dun en je voelt of ziet ze niet zitten. Ook heb ik bij deze lenzen helemaal geen last van droge of geΓ―rriteerde ogen naar het einde van de dag toe. Wat mij betreft zijn ze dus ideaal.

Wil je ook graag de daglenzen van Bubbly uitproberen? Dit kan gemakkelijk via hun website! Eerst kan je een testdoosje bestellen met 2x 10 daglenzen, niet tevreden geld terug! Daarna kan je elke maand 2 doosjes met 30 daglenzen thuis toegstuurd krijgen voor €16,95 per doosje. Je kan de frequentie van de leveringen zelf aanpassen en stopzetten wanneer je wil!

xx. Isabelle

Ik heb deze lenzen ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Ik ben zeeeeeer kieskeurig als het over mijn ogen gaat: ik zal nooit lenzen kopen die me niet geadviseerd zijn door de optieker (of zelfs oogarts). Want er zijn er zoveel op de markt, hoe weet je welke je ogen zeker niet gaan beschadigen? Al klinken deze wel goed, want met de lenzen die ik soms draag – en dat is steeds minder vaak; enkel op vakantie of wanneer we een hele dag gaan wandelen bv – zijn mijn ogen tegen het einde van de dag wΓ©l uitgedroogd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.