Catrice Pure Shimmer Highlighter

pure shimmer highlighter 10

Vandaag een review van een prachtig product van Catrice. En als je geluk hebt, kan je hem nog snel gaan kopen, want ik zag hem pas nog in de rekken liggen!

pure shimmer highlighter 7

De Pure Shimmer Highlighter van Catrice is een limited edition product uit de Nude Purism lijn die van half februari tot en met maart in de rekken ligt. En bij deze Limited Edition viel de highlighter me meteen op!

pure shimmer highlighter 8

pure shimmer highlighter 9

De highlighter heeft een prachtig honinggraat patroon dat meteen opvalt. En het mooist van alles is dat de honinggraatvakjes omhooggedrukt zijn, als een soort golf. Het lijkt er bijna op dat er beweging in zit, echt prachtig om naar te kijken!

pure shimmer highlighter 6

De kleur is een beetje een champagnekleur met een roze tint erdoor. Echt een prachtige highlighterkleur.

pure shimmer highlighter 11

De swatch ziet er al meteen prachtig uit. Het heeft een prachtige shimmer en het is een highlighter die altijd wel kan. Het product is erg goed gepigmenteerd en voelt zacht aan.

pure shimmer highlighter 1

pure shimmer highlighter 3

De highlighter ziet er echt prachtig uit en zal zeker een product worden dat ik vaak ga gebruiken. Al zal het misschien een beetje met een soort van tegenzin zijn, omdat dan het mooie patroon jammer genoeg wel zal gaan vervagen!

pure shimmer highlighter 4

Als je snel bent, heb je misschien nog het geluk om deze prachtige highlighter toe te voegen aan je make-up collectie! Deze limited edition is zeker een aanrader en voor de prijs moet je hem al helemaal niet laten liggen.

De Pure Shimmer Highlighter van Catrice is beperkt verkrijgbaar in maart voor € 4,59!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.