ESCADA CELEBRATE N.O.W.

ESCADA

Mijn parfumcollectie breidt zich uit en ik vind het super om elke dag weer een geurtje uit te kiezen dat bij mijn gemoed past. Celebrate N.O.W. van Escada is een nieuwe toevoeging in mijn verzameling en een volledig andere geur dan ik normaal draag.

ESCADAEen eerbetoon aan vrouwelijke levenskracht, moed, veerkracht en overtuiging. Dat is wat Escada wil overbrengen met hun nieuwe geur Celebrate N.O.W.! Een geur zo authentiek en zelfverzekerd als de vrouw zelf. Vandaar ook de naam van het parfum. Celebrate Now, als in: lach de wereld toe en zie elke dag als een geschenk. Maar N.O.W. staat ook voor Nature Of Women. Leuk bedacht!

Sofi Fahrman is het gezicht van de campagne, ze is modejournalist, schrijfster en actief op social media. Haar mantra past perfect bij het idee achter het parfum: leven in het moment!

Het flesje werd ontworpen door Valeria Nascimento. Verfijnde luchtlantaarns staan centraal op het flesje en je ziet ze ook terug op het doosje en in het campagnebeeld.

ESCADA
Celebrate N.O.W. heeft als basis warme tonen van kaneel en tonkabonen. In het hart bloeit magnolia, een symbool van volharding , kracht en weelderigheid. Aan de top ruik je pittige gember die het gemoed en de zintuigen stimuleert.
Deze geur van Escada is niet meteen eentje waar ik zelf naar zou grijpen in de parfumerie. Ik hou meestal van een zwaardere geur. Daarom is het juist fijn om deze nu in mijn verzameling te hebben. Het is verfrissend om eens iets totaal anders te dragen. De geur is eerder zoet en bloemig en blijft lekker lang hangen.
ESCADA

Escada Celebrate N.O.W. is verkrijgbaar in:

Eau De Parfum – 30 ml – € 45,00
Eau De Parfum – 50 ml – € 63,00
Eau De Parfum – 80 ml – € 79,00
Perfumed Body Lotion – 150 ml – € 25,00

(Dit is de adviesverkoopprijs.)

ESCADA

Celebrate N.O.W. is vanaf nu te koop in de parfumerie. Een ideaal cadeautje om te geven of te krijgen!

xx. Isabelle

Ik kreeg dit product ter review. Lees voor meer info mijn disclaimer!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.