Fifties Wedding

50s wedding 3

Afgelopen weekend trouwde een nicht van me en het hele huwelijk was in jaren 50 stijl. De zaal was supermooi, we kregen een Rock & Roll dansinitiatie en het bruidspaar zag er fantastisch uit.

Omdat het huwelijk alleen een dansfeest was, spraken we af met mijn broer en zijn vriendin om eerst bij hun te gaan eten en ik zou me dan daar ook klaarmaken voor het feest. Ik pakte dus alle makeup in die ik wou gebruiken en op de foto hierboven kan je zien dat dat heel wat werd. Uiteindelijk heb ik echt wel alles van mijn makeup gebruikt, behalve de twee mono oogschaduws en ook 2 van de lippenstiften niet, want ja, je kan er maar eentje dragen he. Mijn keuze viel uiteindelijk op Diva van Mac.

50s wedding 2

Mijn zus maakte deze mooie foto van mij toen ik me aan het klaarmaken was. Ik vind hem echt zo leuk!

50s wedding 1

 

Ready to go! Mijn jurk bestelde ik via Topvintage en het was de Bunny – 50s Retro Halter Cannes Roses Dress in Black. Ik vind het echt een prachtige jurk die ik nog kan dragen later op een feestje. De rok is trouwens ook fantastisch, als je danst ziet hij er echt prachtig uit.
Ik deed een poging om krullen te maken in mijn haar, maar hoezeer ik ook mijn best doe, het resultaat blijft toch altijd een beetje teleurstellend. Na een uur zag je er al weer bijna niets meer van terug.
Ik vond mijn totale look wel erg leuk, van mijn makeup heb ik jammer genoeg geen goede foto.

50s wedding 5

Ik nam nog meer foto’s, ook op het huwelijk zelf, maar deze deel ik hier niet omdat er andere mensen op staan en dit toch privé is.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.