HEMA LIP SCRUB

Ik hou ervan om lipstick te dragen en ben helemaal fan van een matte finish. Maar als je wil dat je lipstick er mooi en egaal uitziet, mag je geen velletjes hebben op je lippen. Een goede lipbalsem kan helpen om droge lippen te voorkomen. Maar wat doe je als je toch velletjes hebt op je lippen? Dan is een goede lip scrub een echte lifesaver!

Hema lip scrub in penvorm
Een lipstick op droge lippen (zeker met een matte finish) accentueert velletjes heel erg en ziet er al snel viezig uit. Ik heb al een lipscrub van Lush geprobeerd en ook zelfgemaakte scrubs, maar deze vond ik niet zo goed werken. Een tandenborstel of een droge handdoek over mijn lippen halen werkte heel goed, maar het is wel echt heel ruw. Dus ik zocht een goede manier om mijn lippen te scrubben en die vond ik bij Hema!

Hema lip scrub in penvorm

De Lip Scrub is nieuw in het assortiment van Hema. Het is de eerste keer dat ik een lipscrub in de vorm van een pen zie en ik was meteen benieuwd of het fijn zou werken. Ik vond het er in elk geval meteen heel handig uitzien, geen geknoei meer met potjes.

De scrub heeft een formule die je lippen verzorgt en daarin zitten suikerscrubdeeltjes. Doordat het in een pen zit, kan je hem makkelijk aanbrengen. Je kan de pen makkelijk in- en uitdraaien door aan de onderkant te draaien.

Hema lip scrub in penvorm
Hema lip scrub in penvorm
Boven: scrub aangebracht op mijn lippen – Onder: na het scrubben

De scrub zelf is vrij heftig, maar doet zijn werk wel erg goed! Ik ga er een paar keer mee over mijn lippen, beweeg dan mijn lippen nog eens over elkaar en lik dan de restjes suiker weg. Daarna voelen mijn lippen superzacht aan. De scrub laat ook een verzorgend laagje achter op mijn lippen, zoals een lipbalsem. Doordat de scrub zo grof is, is hij wel niet heel zuinig.

Hema lip scrub in penvorm
Heel goed bedacht van Hema om een Lip Scrub in penvorm te maken. Het werkt zo makkelijk, schoon en snel! Ik ben er echt heel enthousiast over en gebruik de scrub vaak. Voor ik me opmaak scrub ik dan even mijn lippen en laat dan de verzorgende balsem die achterblijft zijn werk doen terwijl ik mijn makeup aanbreng. Wanneer het dan tijd is om mijn lipstick aan te brengen, heb ik een perfecte basis! Een handige verpakking en een product dat ijn werk goed doet, ik ben fan!

De Lip Scrub is te koop bij Hema voor € 4,75 (prijs in BelgiΓ«).

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.