LATEN OPMAKEN BIJ MAC + SHOPLOG

Vorige week ging ik met Lise langs bij Mac. Ik had een afspraak om me te laten opmaken, een soort verjaardagscadeautje aan mezelf.
shoplog-3
Voor € 60 kan je je bij Mac laten opmaken en daarna voor € 60 euro aan makeup aankopen. Als je dus zoals mij een grote liefhebber bent van het merk en een hele wishlist hebt, is dit zeker iets leuk om te doen. Het was erg leuk om opgemaakt te worden met zoveel mooie producten en je kreeg er telkens ook uitleg bij. Je kan zelf aangeven wat voor look je graag wil, of je kan de makeup artist vrij laten.

Nadat je opgemaakt bent, kies je de makeup uit die je graag wil aankopen. Je koopt dan voor minstens € 60 makeup. Als je al vaker bij Mac bent geweest, kan je je misschien voorstellen dat je snel aan dat bedrag zit. Zeker wanneer ze je mooi hebben opgemaakt en je dan al die producten voor je hebt liggen. Ik koos ervoor om een oogschaduwpalette met 4 kleuren aan te kopen, een concealer en een colourcorrector.

shoplog-1
Pro Colour x 4 Compact – Phloof!, Coppering, Antiqued, Sketch
Select Moisturecover – NW15
Conceal and Correct Duo – Puur Oranje-Oker

Ik was naar mijn afspraak bij Mac gegaan met een concealer op mijn wishlist. Bij het aanbrengen zag deze er erg mooi uit en de kleur was perfect. Met de colorcorrector eronder waren de donkere kringen onder mijn ogen veel minder zichtbaar dan wanneer ik alleen concealer gebruik.

Wat ik niet verwacht had, was dat ik oogschaduw zou kopen! Maar toen de makeup artist met de oogschaduws aankwam was ik meteen verkocht, zo mooi en helemaal mijn ding. De kleuren die ze voor me uitkoos deden mijn blauwe ogen heel mooi uitkomen!

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en ga dit zeker nog doen! Het was een leuke ervaring en heb veel fijne producten leren kennen. Voor € 60 wordt je een uur opgemaakt door een makeup artist bij Mac en mag je voor dat bedrag makeup uitkiezen. Zorg wel dat je hiervoor op tijd een afspraak maakt!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.