MABELLINE MASTER STROBING STICK

MABELLINE MASTER STROBING STICK

I like it glowy. Highlighter is voor mij praktisch onmisbaar wanneer ik me opmaak, ik vind het altijd weer net dat beetje extra geven aan je look. Maar wanneer ik een natuurlijk, snelle look wou maken, vond ik een poeder highlighter al snel een beetje té. Daarom begon ik deze cream highlighter te gebruiken, hij gaf een mooie glans die er toch ietwat natuurlijk uit zag. Maar die is eigenlijk praktisch niet meer gebruikt sinds ik de Strobing Stick van Maybelline heb!

MABELLINE MASTER STROBING STICK
MABELLINE MASTER STROBING STICK
Ik was de gelukzak die een pakketje van Maybelline in de bus kreeg na een wedstrijd op hun facebookpagina (Die doen ze regelmatig, dus zeker de moeite om mee te doen!). In dat pakketje zat onder andere deze stick highlighter, hier was ik ook meteen het meest enthousiast over. Ik kreeg de kleur 100 Light-Iridescent, een rozige champagnekleur. 200 Nude Glow heeft een warmere ondertoon.

MABELLINE MASTER STROBING STICK
MABELLINE MASTER STROBING STICK

strobing-stick-7
Ik vond de kleur er meteen heel mooi uitzien, niet heel koel of uitgesproken warm. Hij heeft een beetje een metellic finish met een mooie glans en geen grove glittertjes. Hij geeft in één veeg meteen veel pigment af, hij voelt niet stroef aan, maar is ook niet te zacht en glijdt gewoon makkelijk over je huid. Doordat het een stick is, brengt hij echt supermakkelijk en snel aan. Ik trek strepen waar ik mijn gezicht wil oplichten en werk dit daarna gewoon uit met mijn foundationkwast of makeupspons, maar je kan natuurlijk ook altijd je vingers gebruiken.

strobing-stick-6
De Strobing Stick geeft een mooi en natuurlijk oplichtend effect, precies zoals een stobing product hoort te doen. Ik gebruik hem op mijn jukbeenderen, mijn neusbrug en cupidoboogje. Maar als ik een wat meer glowy look wil, breng ik ook wat aan op mijn voorhoofd en kin. Ook op je lippen geeft hij een heel mooi effect vind ik. Je kan er echt heel veel kanten mee op. Voor een natuurlijke look gebruik ik alleen deze Strobing Stick, maar als het wat meer mag zijn breng ik er nog een poeder hightlighter overheen aan, deze komt dan nog beter uit!

MABELLINE MASTER STROBING STICK
Ik vind dit echt een heel fijn product en denk erover om ook de andere kleur hiervan aan te schaffen om zo toch wat meer variatie te hebben. En omdat een warmere tint me wel mooi lijkt voor in de zomer. De Strobing Stick geeft me een mooie glow en het ziet er echt oprecht natuurlijk uit en niet alsof je jezelf in de glitter hebt gerold. Zeker een aanrader als je houdt van een glowy look en op zoek bent naar producten die makkelijk en snel werken!

De Strobing Stick van Maybelline is te koop voor € 8,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Die ga ik eens uittesten!! Ik gebruik normaal gezien een poeder, maar op een ouder wordende huid is dat niet altijd flatterend… dit lijkt me een goed alternatief 🙂
    Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.