MAC MEHR

mac mehr

Het is geen geheim dat ik van lipstick hou. Van alle make-upproducten zijn de lipsticks in mijn collectie het best vertegenwoordigd. Ik ben dus ook steeds op zoek naar nieuwe, leuke kleuren om hier aan toe te voegen. Ik heb dus een uitgebreide wishlist en een tijdje geleden kon ik er weer eentje afstrepen.

mac mehr
Mac is een van mijn favoriete lipstick merken. Ze hebben een uitgebreide keuze aan kleuren en finishes, de lipsticks zijn van goeie kwaliteit en blijven lang mooi zitten.

Ik was op zoek naar een mooie nude kleur met een roze ondertoon en na wat opzoekwerk op het internet en swatchen en uitproberen in de winkel, ging ik voor Mehr.

mac mehr
mac mehr
Mehr is een mooie nude kleur met een ondertoon die niet heel uitgesproken is. Hij is een beetje koeler van kleur dan Twig, die ik ook heb. Wanneer ik hem op heb, heeft hij een mooie, roze kleur met een matte finish. Bij anderen lijkt hij soms wat warmer uit te komen, maar ik denk dat dit een beetje van je eigen ondertoon afhangt.

20170602_134410

mac mehr
Mehr heeft Twig een beetje van zijn troon gestoten, met als simpele reden dat ik echt hou van de matte finish. Ook is de rozige ondertoon een welkome afwisseling tussen al mijn warmere nude kleuren. Zeker voor de lente en zomer is dit een fijne kleur om te dragen. Eens je de lipstick op hebt, blijft hij ook nog eens heel lang mooi zitten en ik moet hem door de dag bijna niet bijwerken. Als je op zoek bent naar een lipstick van goede kwaliteit, blijft Mac echt een aanrader!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.