MAC EYESHADOW x4 PALETTE

Voor mijn verjaardag liet ik me bij Mac opmaken en natuurlijk kocht ik er een aantal nieuwe producten. Wat ik niet had verwacht was dat ik een oogschaduwpalette zou aankopen, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

eyeshadow-quad-5

Zoals we gewoon zijn bij Mac zit alles is een mat zwart doosje verpakt, dit voelt meteen al wat meer luxe aan. Ik koos voor een palette waar 4 oogschaduws in passen, deze kleuren kan je zelf bij Mac uitkiezen en dan in het palette doen. Ze blijven op hun plaats zitten met een magneet en je kan ze later makkelijk wisselen.

eyeshadow-quad-1
De verpakking is vierkant en voelt stevig aan. Een typische Mac vormgeving en met het doorzichtige dekseltje dat magnetisch sluit zie je meteen de vier prachtige kleuren.

Voor het lege palette betaal je € 7,00. Per oogschaduw refill pan betaal je € 13,00.
In totaal kostte het palette me dus € 59,00.

eyeshadow-quad-7

De vier kleuren die ik koos voor in het palette zijn ook de kleuren die de makeup artiste had gebruikt om me op te maken. Ik heb blauwe ogen en dan zijn warme koperkleuren ideaal om deze te laten uitkomen. De kleuren in het palette zijn Phloof!, Coppering, Antiqued en Sketch. Ik was meteen verliefd, vooral Coppering en Sketch spraken me meteen aan.

eyeshadow-quad-6
Phloof!, Coppering
Antiqued, Sketch

 

eyeshadow-quad-8
De oogschaduws hebben allemaal een erg goed pigment! De eerste drie hebben een prachtige glans en shimmer, de laatste is bijna mat. De oogschaduws voelen erg zacht aan en zijn helemaal niet poederig.

Phloof! is een wit-zilveren highlighter, Coppering een roodachtige koperkleur. Antiqued is ook een koperkleur maar met een meer bruine ondertoon, Sketch is een donkerpaarse oogschaduw.

eyeshadow-quad-9
eyeshadow-quad-10
Dit is de look die ik zelf maakte met het palette toen we gingen eten voor de verjaardag van mijn zus en mij vorige week.

Ik gebruikte Antiqued over mijn volledige ooglid, Sketch bracht ik aan in de buitenste ooghoek en blendde ik een beetje in mijn crease. Coppering bracht ik aan op het midden van mijn bewegend ooglid en Phloof! gebruikte ik als highlight in de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot. Aan mijn onderste wimperrand bracht ik Antiqued aan en aan de buitenkant een klein beetje van Sketch.

Op mijn lippen droeg ik Velvet Teddy, deze paste perfect bij de kleuren van de oogschaduws.

eyeshadow-quad-4
Ik zou deze vier oogschaduws met veel liefde elke dag dragen! Het pigment is zo goed waardoor je meteen een sprekende ooglook kan creëeren zonder de kleuren te hoeven opbouwen. Ook het blenden gaat erg gemakkelijk. Je betaalt natuurlijk best een hoge prijs voor een oogschaduwpalette als dit en ik was een beetje bang dat het dat niet waard zou zijn. Maar dat was helemaal niet nodig, het was elke cent waard!

Je kan een gevuld oogschaduwpalette met 4 kleuren naar keuze kopen bij Mac voor € 59,00.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.