Maybelline The Blushed Nudes

the-blushed-nudes-3
Na het The Nudes palette, is er nu ook The Blushed Nudes van Maybelline. Een palette met meer romantische en zachte roze tinten. En aangezien ik heel enthousiast was over het The Nudes palette, kon ik deze natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan!

the-blushed-nudes-4

the-blushed-nudes-11
Hoe mooi ziet dit palette er uit?! De kleur is een prachtig metallic roze dat glanst in het licht. En door het dekseltje kan je ook meteen alle kleurtjes mooi zien.

Het valt me op dat de pans met oogschaduw groter lijken dan in het The Nudes palette en als ik ze naast elkaar leg is dat ook zo. Het palette is een klein beetje anders binnenin, maar het bevat wel evenveel oogschaduw, namelijk 9,6 gram.

the-blushed-nudes-2
Op de achterkant van het palette staan 13 verschillende looks die je kan uitproberen. Het palette is zo samengesteld dat je makkelijk een look kan maken met 2, 3 of 4 oogschaduws te combineren zoals aangegeven.

the-blushed-nudes-5

the-blushed-nudes-7
Wat een prachtige kleuren. De kleur van het palette past perfect bij de inhoud. Mooie shimmery en matte, lichte en donkerdere oogschaduws die perfect zijn voor een zachte romantische look.

the-blushed-nudes-10
Nog een verandering in het palette, er zit een andere applicator bij! In het The Nudes palette zat een hele kleine dubbelzijdige sponsapplicator. Nu zit er een wat groter kwastje in met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een echt kwastje. De kwaliteit is nog niet super, maar hier kan je toch al wat meer mee!

the-blushed-nudes-12

the-blushed-nudes-9
Het The Blushed Nudes palette bevat vooral shimmery en glanzende oogschaduws. Alleen de 5e kleur in de bovenste rij is volledig mat.

the-blushed-nudes-13
De bovenste rij bevat vooral erg lichte kleuren. De eerste zijn mooi als highlighter, de 5e is de enige matte oogschaduw en een mooie basiskleur voor op je bewegend ooglid. De laatste kleur springt er echt uit, dit is een hele warme en glanzende bruintint.

the-blushed-nudes-14
De onderste rij is al heel wat opvallender! De eerste is een mooie roestkleur, dan volgt een bruine kleur met glittertjes, een warme taupe kleur, een grijsgroene tint, een rosegouden en als laatste een donkergrijsbruine oogschaduw met glittertjes..

Het pigment is erg goed! De oogschaduws voelen allemaal lekker zacht, maar als je ze met een kwast oppakt zijn ze wel nogal poederig.

the-blushed-nudes-16

the-blushed-nudes-15

Voor deze look gebruikte ik de 3e kleur van de bovenste rij op de binnenkant van mijn bewegend ooglid, op het midden en de buitenkant van mijn bewegend ooglid bracht ik de 1e en 5e kleur van de onderste rij aan. In mijn crease blendde ik de 6e kleur van de bovenste rij en in de outer V gebruikte ik de 2e kleur van de onderste rij. Op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek gebruikte ik de 2e kleur van de bovenste rij.

Het palette is duidelijk vooral geschikt voor zachte looks. De kleuren zijn niet heel sprekend op het ooglid en je moet heel wat opbouwen. Wel blendden de oogschaduws heel fijn en ik vind de kleuren in het palette wel erg mooi.

the-blushed-nudes-6
Weer een mooi palette en een romantische aanvulling op het The Nudes palette. Het is ideaal voor een zachte, nude look te maken. Heel opvallende looks zijn iets moeilijker omdat de kleuren erg zacht zijn en nogal makkelijk wegblenden. Maar het is natuurlijk niet voor niets een nude palette. Zeker een mooie aanvuling als je van zachte looks houdt!

Het Maybelline The Blushed Nudes palette is te koop voor € 15,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.