NYX SOFT MATTE LIP CREAM ANTWERP

De Soft Matte Lip Creams van NYX zijn immens populair en volgens vele beautyliefhebbers een echte musthave. Toch had ik er zelf nog geen met als simpele reden dat ik ze niet ergens vlakbij in de winkel kan kopen. Maar ondertussen ben ik een Soft Matte Lip Cream van NYX rijker, namelijk Antwerp.

soft-matte-lipcream-5
soft-matte-lipcream-1

Ik vind het wel toepasselijk dat mijn eerst Lip Cream van NYX Antwerp is aangezien ik Belg ben. Want stiekem bij ik alijd een beetje trots als iets moois naar iets Belgisch vernoemd wordt, haha. Alle Soft Matte Lip Creams van NYX zijn vernoemd naar verschillende plaatsen over de hele wereld, Morocco, Amsterdam, Transylvania, Ibiza, Athens, … Dit vind ik erg leuk bedacht van NYX! De naam van het merk zelf komt trouwens van de Griekse Godin van de nacht.

Een mat lipproduct is al lang niet verrassend meer aangezien elk merk ze in het assortiment heeft. Vooral de liquid lipsticks zijn populair, maar zoals je misschien al weet, vind ik deze meestal niet fijn aanvoelen op mijn lippen. Ik hoop dus dat deze populaire Lip Cream van NYX beter scoort bij mij!

soft-matte-lipcream-4
soft-matte-lipcream-6

Er zijn maar liefst 22 verschillende kleuren van de Soft Matte Lip Creams verkrijgbaar in BelgiΓ«. De huls van Antwerp heeft een peachy roze tint, maar wanneer ik de lip cream swatch, is hij toch meer fel roze. Hij is erg creamy en heeft een goed pigment. Ik vind de kleur fantastisch, maar het eerder iets dat ik in de zomer zou dragen en jammer genoeg is die nu echt wel voorbij.

soft-matte-lipcream-7

De lip cream voelt in het begin erg romig aan en het duurt wel even voor hij op je lippen is gedroogd en de echte matte finish krijgt. De kleur brengt niet met één laagje meteen mooi egaal aan, maar met een tweede laagje heb je een mooi dekkend effect. Ik vind het een heel tof kleurtje en hij doet mijn blauwe ogen mooi uitkomen!

soft-matte-lipcream-3
Antwerp heeft me nu toch in de verleiding gebracht om ook nog andere Soft Matte Lipcreams van NYX te gaan bestellen in de toekomst, of misschien komen ze wel op mijn wishlist voor Kerst? Ze hebben geen uitdrogend effect op mijn lippen en blijven erg lang mooi zitten. Ik blijf fan van een matte finish en Antwerp geeft me die ook. Zeker een aanrader!

De Soft Matte Lipcreams van NYX zijn te koop voor € 7,65.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.